Haberler

Kız Öğrencilerin Eğitimine Çiçek Gibi Destek

Güncelleme:

İTÜ'nün "Çiçeklenen Burslar" kampanyası için iş ve cemiyet hayatının 12 tanınmış ismi çiçek tasarım atölyesinde bir araya geldi.

İTÜ Rektörlüğü'nün Başarım Sensin Derneği ile yaptığı işbirliği ile 16 Mart Pazartesi günü "Çiçeklenen Burslar" kampanyası düzenlendi. İş, sanat, moda ve medya dünyasının başarılı kadınlarının katılımıyla İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde çiçek tasarım atölyesi düzenlendi.

Çiçek Tasarım Atölyesi'ne; Başarım Sensin Derneği Yönetim Kurulu Üyesi - A&D Art And Design Tasarım ve Mobilya Sahibi Ahu Orakçıoglu, Moda Tasarımcısı Arzu Kaprol, Gazeteci Balçiçek İlter, Ses Sanatçısı Melihat Gülses, Capital Dergisi Yayın Yönetmeni Sedef Seçkin Büyük, TÜRDEV Yönetim Kurulu Başkanı - Gündüz Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ruken Mızraklı, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Moda Tasarımcısı Gizem Turan, Tasarımcı Gönül Paksoy, Ressam - Tasarımcı Souadad Al-Sigab Kandemir, Tasarımcı Nida Bulut ve İdil Fırat katıldı.

Etkinliğin açılışını İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca yaparak, gösterilen duyarlılığa teşekkür etti. Atölyenin eğitmenliğini, İTÜ Rektör Danışmanı - Tekstil Teknolojileri ve Tasarımı Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Telem Gök Sadıkoğlu yaparak, öncelikle çiçekler ve çiçek tasarımı hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ardından çeşit çeşit çiçekler arasından dilediklerini seçen katılımcılar, büyük bir heyecan ve özenle kendi tasarımlarını yaptı. Keyifli anlara sahne olan atölyenin sonunda verilen kokteyle, cemiyet hayatının birçok tanınmış ismi katıldı. Çiçekler ise ünlü müzayede yöneticisi Uğur Batur tarafından satıldı. Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder, destek veren herkese teşekkür ederek, elde edilen gelirin derneğin çatısı altında bulunan İTÜ'lü kız öğrencilere burs olarak aktarılacağını söyledi.
Etkinlik, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Başarım Sensin Derneği Başkanı Şule Argüder'in atölyenin katılımcıları ile destek veren kuruluşlara teşekkür belgelerini sunmasıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balçiçek Pamir Arzu Kaprol Ayazağa Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title