Haberler

Kıyıya Vuran Köpek Balıkları, Karaciğerleri Patlamış Halde Bulundu

Güncelleme:

Güney Afrika kıyılarına vuran beyaz köpek balıklarının karaciğerlerinin parçalandığı görüldü. Uzmanlar köpek balıklarına katil balinaların saldırdığını söyledi.

Güney Afrika'da eşine rastlanmayan bir olay yaşandı. 3 adet beyaz köpek balığı karaciğerleri parçalanmış halde karaya vurdu. Uzmanlar okyanusun iki canavarı beyaz köpek balıkları ile katil balinalar arasında büyük bir kapışmanın yaşandığını tahmin ediyor. Katil balinaların köpek balıklarını yemeye çalıştığı belirtiliyor.

KATİL BALİNALARLA ÇARPIŞTILAR

Kıyı şeridinde karaciğerleri patlamış halde 3 beyaz köpek balığı bulundu. Uzmanlar okyanusun iki büyük canavarı olan katil balinalarla beyaz köpek balıklarının arasında şiddetli bir savaş yaşandığını tahmin ediyor.

BALİNALAR KÖPEK BALIKLARINI YEMEK İSTEMİŞ

Savaşın sebebi ise balinaların köpek balıklarını yemek istemesi. Özellikle balinaların köpek balıklarının karaciğerinde gelişen organik bir tat için saldırdığı belirtiliyor.

Güney Afrika kıyısına vuran 3 köpekbalığı yetkilileri hemen harekete geçirdi. Uzmanlar köpek balıklarından 5 metre uzunluğundaki birini ameliyat etti. Karaciğerini onaran konusunda uzman veterinerler köpekbalığını okyanusa geri döndürmeyi başardı.

İşte o fotoğraflar:




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güney Afrika Cinsellik Yaşam Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title