Haberler

Kısıtlamalarda gevşeme olacak mı? Bilim Kurulu, koronavirüs tedbirleri ve aşılama gündemiyle toplandı

Güncelleme:

Kabine toplantısı öncesi Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün saat 17.00'de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında video konferans yöntemiyle toplandı. Toplantının gündeminde koronavirüs tedbirleri ve aşılama olacak. Son durumun Bilim Kurulu'nda değerlendirildikten sonra Kabine toplantısında istişare edilmesi bekleniyor.

Bilim Kurulu Toplantısı geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanı Koca'nın başkanlığında düzenlenmiş, toplantı sonrası yazılı açıklama yapılmıştı. 20 Ocak'ta video konferans yöntemi ile yapılan toplantıda huzurevlerinde ve bakım evlerinde kalan vatandaşların da aşılama sürecine dahil olduğu ele alınmıştı.

Koronavirüste son durumun Bilim Kurulu'nda değerlendirildikten sonra Kabine toplantısında istişare edilmesi bekleniyor.

TEDBİRLER, SALGININ SEYRİ VE AŞILAMA MASADAKİ KONULAR

Bilim Kurulu Toplantısı bugün Bakan Koca başkanlığında yine video konferans yöntemiyle yapılacak. Bu haftaki toplantıda koronavirüs tedbirleri, vaka sayısının seyri ve aşılama çalışmaları gibi konular masaya yatırılacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Koronavirüs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (84)

hopalı:

Karı koca öğretmen 15 bin tl maaş şimdi bu boşlukta ücretli dersede git aylıklar 25-30 binlere dayandı çok güzel bir ortam oluştu bende olsam kısıtlamanın devam etmesini isterim

25
40
yanıtYanıtla
Hakan Kutlu:

O maaşı alan öğretmeni getir senin alnından öpeyim. 14 yıllık öğretmenim ocak ayında 5200 lira maaş aldım. Cahil cahil yorum yapmayın.

yanıt5
yanıt0
hopalı denen sopalık:

hopalı sen hangi ülkede yaşıyon bilader 15 bin maaş üstüne birde 30 bin yaptı :) ALLAHIM bunla aynı havayı solumak adama eziyet ya bak hopalı denen sopalık Allah var kimseyi zan altında bırakma saçma sapan konuşma karı koca aldığı öğretmenlerin maaşı 10bin tl dir maksimum 11 bin ve ikincisi sen evde tek çocuğuna babalık yapamıyosun öğretmene laf ediyorsun önce adam olmayı sora insan olmayı öğren lütfen sayın sopalık

yanıt9
yanıt0
ayıp:

eğer bunu biliyorsan git şikayet et, iftira atma! ama eğer yalan konbşuyorsan allah seni bildiği gibi yapsın. öğretmenler üzerinden algı kasacağına aşı getiremeyen hükümeti eleştir.

yanıt8
yanıt1
Cv:

Hangi karı koca 15 bin alıyormuş inşallah yalaninda bogulursun

yanıt2
yanıt0
Öğretmen:

15 yillik kadrolu öğretmenim 4800 tl maas aliyorum,keske dediginiz gibi olsa.Dediginiz calisan ve o ucreti almayan her ogretmenin hakkina girmek ve toplumu ögretmenlere karsi kiskirtmaktir.Bence cok iddali ve kirici sozler kullanmayin.

yanıt1
yanıt0
Öğretmen:

Ayrica bu hastaliktan ülkecek kurtulsak da herkes normale donse merak etmeyin memleketi dert eden,insani dert eden meslegi ve vasfi ne olursa olsun dert eder.

yanıt1
yanıt0
kamile:

millet can sağlını düşünüyor böyle tipler de kıskançlık peşinde insanların paralarını hesaplıyor. iyi ki böyle komşularım yok. bunlardan herşey beklenir. çünkü böyle çekememezlik sağlıklı değil. cidden anlamıyorum bu kıskançlığı. nasıl hayatlar yaşıyorlar :D

yanıt8
yanıt1
REHBER ÖĞRETMEN:

Nerdeymiş karı koca 15 bin lira alan öğretmen söylede bilelim

yanıt1
yanıt0
teacher:

öğretmen olsaydın. tutan mı var

yanıt1
yanıt0
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title