Haberler

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda son bölümde neler oldu?

Güncelleme:

Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda dizisinin 38. bölümü ardından Kırmızı Oda 39. bölüm yayınlandı. TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda son bölüm özeti! Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak? TV8 Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda 38. bölüm izle! Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda son bölümde neler oldu? Kırmızı Oda son bölüm izle!

Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda dizisinin 38. bölümü ardından Kırmızı Oda 39. bölüm yayınlandı. TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda son bölüm özeti! Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak? TV8 Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda 38. bölüm izle! Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda son bölümde neler oldu? Kırmızı Oda son bölüm izle! İşte detaylar haberimizde...

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadi Doktor Hanımla yaşayamadığı çocukluğunu anlatmaya devam eder ve adeta tüm o yaşanmamışlıkların oluşturduğu eksiklikleri bir anda döküverir. Bu arada Miço Mehmet ortaya çıkar.

Eski yaşantısıyla en önemli bağı olan Miço'nun geldiğini duyan Sadi bir anda donup kalır. Diğer yandan Zafer de seansta Şehrazat'la tanıştığını paylaşır. Doktor Hanımsa bu tanışmayı büyük bir şaşkınlıkla dinler.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM İZLE!

KIRMIZI ODA'NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Doktor hanımın "Geçmişin düşünceleriyle bugünümüzü inşa edemeyiz. Artık yüzünü kaybettiğiniz zamana değil kazanacaklarınıza dönün." sözlerinin heyecan yarattığı Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Duygu yüklü sahneleriyle cuma akşamlarının en sevilen yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda'da geçen hafta Mitra ve Sadi'nin anlattıkları tüyleri ürpertti. Son bölümde Zafer'in aşık olduğu kişinin Mitra olduğunu öğrenmesi doktor hanımda şaşkınlık yaratırken, Zafer'e duygularının sesine kulak vererek hissettiklerinden emin olması gerektiğini belirtti. Sadi (Erkan Petekkaya), girdiği ıslahevinde çocukları korumak isterken kavgalara karıştığını ve sık sık hücre cezası aldığını anlattı ve Miço'nun yaptığı fedakarlık ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Erkan Petekkaya Yiğit Özşener kırmızı oda Binnur Kaya Uğur Yücel Tv8 Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title