Haberler

"Kırkyalan" filminin galası yapıldı

Güncelleme:

Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Rüyhan Duralı'nın kaleme aldığı "Kırkyalan" filminin galası yapıldı.

Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Rüyhan Duralı'nın kaleme aldığı "Kırkyalan" filminin galası yapıldı.

Yapımcılığını Erdi Yapım'ın üstlendiği filmin ekibi, Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Filmin yönetmeni Hamdi Alkan, güzel bir film yaptıklarını dile getirerek, "Çalıştık, çabaladık. Pınarhisar'da ve Kırklareli'nde çok keyifli bir çalışma yaptık. Çekimlerimiz 4 hafta kadar, hazırlığımız da yaklaşık 6 ay sürdü. Rüyhan Duralı'nın hikayesiyle çok keyif aldık, çok severek çalıştık." dedi.

Rüyhan Duralı da, "Bu işe başlarken iyi insanlarla iyi film yapmak istiyorduk. Muhteşem insanlarla çok güzel bir film yaptık. Bunu salondan çıkınca insanların gülümsemesinden, mutlu olmasından anlayacaksınız." diye konuştu.

Oğuzhan Uğur ise heyecanlı olduklarını söyleyerek, "Sette aile gibiydik. Çok eğlendik ve çok güzel bir film ortaya çıkarttık." ifadelerini kullandı.

Filmin güzel bir Trakya hikayesi olduğuna işaret eden Timur Acar da, "(Film) Balkanlardan gelen soğuk hava değil, bu sefer sıcacık bir havayla geldi." değerlendirmesini yaptı.

Filmin oyuncularından Zeynep Alkan da "Biz çekerken çok eğlendik umarım seyircimiz de aynı şekilde çok güler ve çok eğlenir." temennisinde bulundu.

Oyuncu Ataberk Doğan da filmin ekibiyle olmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

Ferdi Sancar ise "Herkesin eline koluna sağlık çok güzel sımsıcak bir film oldu. Umarım seversiniz." şeklinde konuştu.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay ise ilçe ve bölge halkı olarak çekimlerden çok keyif aldıklarını belirterek, "Film çekilirken muhteşem bir atmosfer vardı. Bütün enerji Trakyayı sardı. Çok başarılı bir film olduğuna inanıyoruz." dedi.

Bir Trakya komedisi olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yenilmez, Hakan Meriçliler, Ceren Taşçı, Melis Sabah ve Sinan Bengier yer alıyor.

Komedi türündeki film, 20 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Müziklerinde Barış Aryay'ın imzası bulunan film, evleneceği için mesut olan Sadık'ın, bir anda kontrolden çıkan düğün öncesi kutlamasında olanları konu ediniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Rüyhan Duralı Hamdi Alkan Yönetmen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title