Haberler

Kırıkkale Tso Başkanı Ahmet Varlı;

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Şehrin özellikle sanayi alanında gelişimi için fikir birliklerine ihtiyacı olduğunu ifade ederek Kırıkkale'nin yatırım için 81 il içerisinde en uygun 10 il arasında olduğunu söyledi.

Kırıkkale'nin altyapısal anlamda hiçbir sorununun bulunmadığını vurgulayan TSO Başkanı Varlı, "Devlet tarafından verilen teşvikler ve şehrin uzun yıllardır sanayi alanındaki gelişme açlığı göz önüne alındığında yatırımcı için uygun şartların bulunabileceğini kaydetti.

Kırıkkale'nin uzun yıllar göç alan bir şehir olmasına rağmen son yıllarda Türkiye'nin en fazla göç veren şehirlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Ahmet Varlı, "Kırıkkale'nin göç alırken göç veren bir şehir durumuna düşmesi sanayi alanındaki gelişimde yetersiz olunduğu anlamına gelir. sanayi, ticaret, ticaret üretim, üretim istihdam, istihdam katma değer, katma değerde gelişme demektir. Bütün bunlar göz önüne alındığında hem iş gücü hem insan gücü bakımından Kırıkkale, yatırımcı iş adamları için son derece cazibe merkezi haline gelmiştir. Devlet teşvikleri yatırımcı için farklı bir cazibe oluştururken, Organize Sanayi Bölgesinde doğalgaz kullanımının başlaması da yine yatırımcılar için bir artı avantaj demektir. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizin gelişimi için yapılabilecek her türlü fedakarlığın başında olmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Şehrin gelişimi için fikir birlikleri ile oluşturulmuş güç birliğinin son derece önemli olduğunu ifade eden Varlı, "Şehrimizin idarecilerinin ve siyasetçilerinin fikir birliğine vararak bir güç birliği sağlamaları Kırıkkale'nin gelişimi için son derece önemlidir. Kırıkkale'nin ihtiyacı ve bu ihtiyacın karşılanacağı yer bellidir. Kırıkkale'nin cazibelerinin yatırımcılara anlatılması ve sanayi alanındaki gelişiminin ilerlemesi için herkesin fikir ayrılıklarından arınıp şehir için fikir birliğine varması gerekmektedir" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırıkkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title