Haberler

Kilyos İkinci El Festivali Başlıyor!

Güncelleme:

11. si düzenlenen ve geleneksel hale gelen Kilyos İkinci El Festivali, "Atma Değerlendir… Tüketimi Azalt, Mutlu Ol!'' mottosuyla 22-23 Eylül 2018 tarihinde Kilyos'da gerçekleşecek.

Kilyos İkinci El Festivali ile tüketimin hızla yaygınlaştığı günümüzde, var olanın yeniden değerlendirilmesine katkı sağlanması amaçlanıyor. Antika, ikinci el ve tasarımcıların ürünleri, Anadolu Yöresel Lezzetleri dahil 250 standın katılımıyla ve "Atma Değerlendir. Tüketimi Azalt, Mutlu Ol. Dünyaya Daha Az Karbon Ayak İzi Bırak" mottosuyla düzenlenen Festival ile tüketime dikkat çekilerek farkındalık yaratılacak.

Geçtiğimiz yıllarda on binlerce kişinin katılımıyla renklenen Festivalin 11.si Best FM'in medya sponsorluğunda gerçekleşecek. Ormanla çevrili alanda düzenlenecek olan ve girişlerin ücretsiz olacağı festivalde ziyaretçiler, gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalayarak, ailesiyle birlikte doğayla iç içe keyifli iki gün geçirecek. Sürpriz aktivitelerle renklenecek Festival'de gerçekleştirecek müzik yayınları, ziyaretçilerin alışverişlerine eşlik ederek eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak.

Kilyos İkinci El Festivali'nin, İkinci el meraklısı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve ekonomisine katkı sağlamak isteyen alışveriş meraklıların katılımıyla büyük bir coşku içinde geçmesi planlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kilyos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title