Haberler

Ankara'nın ortasında akılalmaz görüntüler! Kilolarca eti, açık kamyon arkasında taşıdılar

Güncelleme:

Ankara'da bir kamyonetin, dolaplı özel otobüslerde taşınması gereken kilolarca eti, açık bir kamyonetin arkasında taşıdığı anlar pes dedirtti. Akılalamaz anlar, çevredeki sürücülerin kamerasına yansıdı.

Polatlı ilçesinde trafikte kasasında hiç bir önlem almadan kilolarca et taşıyan bir kamyonet görenleri şok etti. Alınan bilgiye göre, Polatlı ilçesi Eti Caddesi yaşanan olayda trafikte üzerinde kilolarca et ile giden bir kamyoneti gören vatandaşlar olayı görüntüledi.

ÖZEL OLARAK TAŞINMASI GEREKİYOR

Özel alınan önlemlerle taşınması gereken etler, kamyonetin üzerinde hiç bir önlem alınmadan taşındığı görüntülendi. Vatandaşlar bu akıl almaz taşımacılığı cep telefonları ile görüntüledi.

Ankara'nın ortasında akılalmaz görüntüler! Kilolarca eti, açık kamyon arkasında taşıdılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Polatlı Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (15)

Eğrioturdoğrukonuş:

Cumhurbaşkanı adayı nın büyükşehir belediyesinde başkan olduğu kent mi burası ?

68
233
yanıtYanıtla
Umut Yıldırım:

Boş yapma adamın olaydan bile haberi yoktur. Ayrıca o soruyu genel ülke durumu olarak sorman gerekiyor.

yanıt77
yanıt12
Boray Borton:

Cumhurbaşkanlığının, Sağlık Bakanlığının, Tarım ve Orman Bakanlığının, İçişleri Bakanlığının ve diğer bakanlıkların kısaca Türkiye'yi yönetenlerin olduğu kent...

yanıt32
yanıt3
meko:

Polatlı hangi parti belediyesi?

yanıt21
yanıt2
Emre Guler:

evet emnıyet genel mudurlugu trafık sube nudurlugu ıc ıslerı bakanlığı tarım bakanlıgı vs olan il burası bılmem anlatabıldım mı ?

yanıt47
yanıt3
Hek Tor:

70 yaşımdayım, buüne kadar cevabını bulamadığım bir sorunun cevabını sen verdiğin için teşekkürlerimi sunmak istedim sadece. Sorum şuydu: ''Salaklık kiloyla mı yoksa taneyle mi alınıyor?'' Sen kiloyla aldığını beyan edip cevaplamış oldun.

yanıt30
yanıt13
erhan yüksel:

daha cb yapacağız ki senin gibi cahil troller hazmedemeyip ortadan ikiye bölünsün

yanıt52
yanıt20
Hüsamettin Kılkuyruk:

Mansur ve Ekrem şişirilmiş parlak birer balon. Belediyelerinde çözülmüş bir tek sorun yok önümüzde. Bunu da söyleyen muharrem ince..

yanıt29
yanıt64
Doğuş:

Gitgide hindistana benziyoruz.

117
6
yanıtYanıtla
KARAYEL:

hindistan halki fakir olabilir ama bizim halk kadar cahil degiller!!!

yanıt27
yanıt6
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title