Haberler

Kilo aldığı için kendisini poğaçaya benzeten Hanife, kilo vermeden fotoğraf paylaşmayacak

Güncelleme:

Ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, aldığı kilolardan dolayı bir süre fotoğraf paylaşmayacağını söyledi. Kendisine poğaça benzetmesi yapan Gürdal, takipçilerinin diline düşmekten kurtulamadı.

Katıldığı evlilik programlarıyla yıldızı parladıktan sonra başörtüsü açmasıyla gündeme gelen Hanife Gürdal, son günlerde magazin gündeminin en çok konuşulan ismi haline geldi. Gürdal, son günlerde aldığı kilolarla dikkat çekti. Takipçilerinin uyarısına bir süre kulak tıkayan Hanife, sonunda kilo aldığını kabul ederek, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"KİLOLUSUN" DİYE ELEŞTİRİLİYORDU

Katıldığı evlilik programında tesetürlü olan ve geçtiğimiz günlerde başörtüsünü çıkarmasıyla tepki çeken fenomen gelin adayı, bir eleştiriyi de kilolarından aldı.

Kilo aldığı için kendisini poğaçaya benzeten Hanife, kilo vermeden fotoğraf paylaşmayacak

"KİLO VERENE KADAR SON FOTOĞRAFIM"

Instagram hesabından "4 kilo alınca poğaça gibi olduğum için fotoğraf çekilmeyi sevmiyor oldum. Kilo verene kadar son fotoğrafım bu" diyerek bir süre fotoğraf paylaşmayacağını açıkladı. Paylaşımın altındaki bu notu gören takipçileri, Hanife'ye ilginç yorumlarla tepki gösterdi.

Kilo aldığı için kendisini poğaçaya benzeten Hanife, kilo vermeden fotoğraf paylaşmayacak

Kilo aldığı için kendisini poğaçaya benzeten Hanife, kilo vermeden fotoğraf paylaşmayacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hanife Gürdal Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

ASLI:

SEN O BEZ PARÇASINI ÇIKARIP ATTIN YA BUNDAN SONRA DEVAMLI ARKANDAYIM AZİM EDİP ÇALIŞIRSAN YAPAMAYACAĞIM HİÇ BİR ŞEY YOK GÜÇLÜ OL KENDİNE GÜVEN.

12
120
yanıtYanıtla
SMMM:

SEN BİR PROVOKATÖRSÜN

yanıt23
yanıt3
TANER:

CEHENNEMDE ARKASINDA MI YOKSA ÖNÜNDE Mİ OLACAKSIN.?

yanıt5
yanıt1
zggn:

''Bez parçası'' dediğinin çok anlamı var; baksana kadın onu atınca soyundu soğana çevrildi.

yanıt14
yanıt3
veysel olmuş:

o bez parçası dediğin şey namustur. sen bunu anlayamazsın

yanıt25
yanıt6
kadın:

o bez parçası dediğin allahın emri şimdi baş örtüsünü çıkarınca dahamı saygın oldu bilakis ayaklar altında

yanıt29
yanıt3
06angara:

aslı sende çıkar üzerindeki bez parçalarını bende arkandayım valla hidrolik kolla seni desteklerim hic korkma Allahın bildiğini kuldan saklama çıkar gitsin

yanıt29
yanıt3
fırat:

Aslı senin dini değerlere karşı bir saplantın mı var ? Bildiklerin din değil unutma , anne baba hürafesi

yanıt9
yanıt2
Saygısız:

Bez parçası dediğin Allahın ayeti.Edepsiz

yanıt14
yanıt0
Mert gurdet:

Senin gibi latin cahiller o bez parcasinin kavramini anlayacak kapasitede degilsiniz sen git medeniyet diyip ugruna serefini dinini kendi topraginda guzu olanlar in yolundan git bir gun ne dedidigimi anlarsın

yanıt1
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title