Haberler

Kıck Boks'ta Türkiye Şampiyonu Hasibe Eylül Elmas Oldu

Nevşehir'de 02-08 Temmuz Tarihleri Arasında Yapılan Büyükler ve Yıldızlar Bay/bayan Ferdi Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Bartınlı Hasibe Eylül Elmas, Türkiye Şampiyonu Oldu. Şampiyon Sporcu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Ödüllendirildi.

Nevşehir'de 02-08 Temmuz tarihleri arasında yapılan büyükler ve yıldızlar bay/bayan ferdi Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Bartınlı Hasibe Eylül Elmas, Türkiye şampiyonu oldu. Şampiyon sporcu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Nevşehir Avanos'ta yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda 65 kilo üzeri yıldız bayanlar kategorisinde yarışan Hasibe Eylül Elmas, ilk turda Ankaralı rakibi İrem Başak Aydın'ı, çeyrek finalde Sakaryalı Büşra Çakır'ı, yarı finalde Çorumlu Büşra Çömlekçi'yi, finalde ise Ankaralı Ceren Albayrak'ı yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Elmas, şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Şampiyon olduğum anda çok heyecanlandım. Hedefim, Avrupa ve Dünya Şampiyonu olmak. Bu şampiyonluğumda milli takıma

girmeye hak kazandım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim" dedi.

Şampiyon sporcu, Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Nejat Pehlivan tarafından da ödüllendirildi. Pehlivan, Kick Boks Türkiye Şampiyonu Hasibe Eylül Elmas'a altın hediye ederken, "Sporcumuzu başarısından dolayı kutluyoruz. Sporcumuzdan Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu bekliyoruz. Şimdi sorumluluğu daha da arttı. Daha fazla çalışarak başarılı olması gerekiyor" diye konuştu.

(MAO-AK-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title