Haberler

Kibariye'nin Yüzündeki Morluğun Nedeni Belli Oldu

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda yüzündeki morluklar dikkat çeken Kibariye önce "Ali dövdü beni" dedi, ardından "şaka yapıyorum" diyerek merdivenden düştüğünü belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda verdiği resepsiyona sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Davete katılanlar arasında şarkıcı Kibariye de vardı. Son olarak hamile olduğunu söyleyen daha sonra şaka yaptığını açıklayan Kibariye'nin çenesinin altındaki morluk dikkatlerden kaçmadı.

"ALİ DÖVDÜ BENİ"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar' programına konuk olan Kibariye, "Ali dövdü beni, çok dayak attı, vurdu kırdı. Tekme tokat" şeklinki sözleriyle herkesi dumura uğrattı.

"YİNE ŞAKA YAPIYORUM"

Daha önce hamile olduğunu açıklayan ve ardından "şaka yaptım" diyen Kibariye "yine şaka yapıyorum" diyerek şu ifadelere yer verdi: "Numaralı gözlük kullanıyorum o gün gözlüğümü takmamıştım, iki merdiven yerine tek merdiven gördüm adım atınca yere düştüm. Bu benim ikinci düşüşüm, Allah beni sevenlerime bağışladı. Morluk geçer gider, Allah başka keder vermesin."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Kibariye 29 Ekim Magazin Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title