Haberler

Kibariye'den dikkat çeken itiraf: Beğenmedikleri için perde arkasından şarkı söylettiler

Güncelleme:

Güçlü sesiyle müzik dünyasının önemli isimlerinden Kibariye, katıldığı bir programda dikkat çeken itiraflarda bulundu. Ünlü sanatçı, "İlk çıktığım zaman ben çok yadırgandım. Kara kuru bir şey diye beğenmedikleri için perde arkasından şarkı söylettiler" dedi.

Güçlü sesi ve samimiyetiyle müzik dünyasında önemli yer edinen Kibariye, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda Katarsis programına konuk oldu.

"PERDE ARKASINDAN ŞARKI SÖYLETTİLER"

Mesleğe ilk başladığı yıllarda yaşadığı zorluklardan bahseden ünlü sanatçı, dikkat çeken samimi itiraflarda bulundu. Karşılaştığı kötü muameleleri anlatan Kibariye, "Kara kuru bir şey diye beğenmedikleri için perde arkasından şarkı söylettiler." dedi.

"İMZA ATTIRILIP SENELERCE ÇALIŞTIRILDIM"

Okuması olmadığı için yıllarca mağdur edildiğini kaydeden Kibariye, "İlk çıktığım zaman ben çok yadırgandım. Aman bırak şu pis çingeneyi, kara kuru bir şey dediler. Öcü müyüm ben be? Güzellik önemli değil, sesi güzel dediler. Okumam yazmam yoktu. İmza attırılıp senelerce çalıştırıldım. Okumadım ama Allah bana bu sesi lütfetmiş. İmzayı bile Seda Sayan öğretti bana." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Kibariye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

SAADET:

HİÇ BİRİ ELİNE SU DÖKEMEZZ. . . NOKTAA. . GELSİNLER BİDE ÇIPLAK SESLE SÖYLESİNLER GÖRELİM. BAZILARININDA HAKKINI YEMEYELİM. (CANIMSIN ANLADIIINNN. )

12
0
yanıtYanıtla
Semih:

Kendisini kanıtlaması için hiç bir şey yapmasına gerek yok. Biz onu böyle seviyoruz. Ayrıca, ''Kimbilir'' şarkısını onun gibi güzel okuyan bir ses çıkmadı.

11
0
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

Neredeyse, beden isciligi yaptım diyecek, gündem çabasıyla

3
6
yanıtYanıtla
ela:

kadın yıllardır sesiyle gündemde zaten çabaya ihtiyacı yok diye düşünüyorum

yanıt6
yanıt2
mentli:

doğru yapmışlar halada öyle ses ses yok fizik fizik yok bir kimbilir şarkısıyla geldin hala onu söylersin sayende sülalen ihya oldu bu bile bir zul nice sesi güzel sanatcılar var hala vizyonu bulamamış

2
6
yanıtYanıtla
Gonyalı:

Erkek yorumcularda Müslüm Gürses Bayan yorumcularda Kibariye...

2
0
yanıtYanıtla
Yagmur:

Malesef cogu insan dis gorunuse onem veriyo insanlarin kalbinin guzelligi onemli kibariyede samimi sicak bir sanatcimiz kimse boyle durust davranip anlatmaz

2
0
yanıtYanıtla
Melahat callipinar:

Boyle birses yaziklar olsun neler yasatmislar kafasini kullansin parasina sahip ciksin o kadar roman degilim ama severim

2
0
yanıtYanıtla
Çetin Romanoğlu:

Romanlar çok gezgin bilgili insanlardır farklı bir felsefeyle yaşarlar. Roman vardır bazı adi insanlar a sömürülür ezilir. Roman da vardır bazı onu görünce gizlenerek delik arar

0
0
yanıtYanıtla
Yagmur:

Karalamak ne kadar kolay oyle bilemezsiniz insanlarin neler yasadigini

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title