Haberler

Kestiği Kurbanın Dişleri Altın Kaplama Çıktı

Osmaniye'de, Bir Emeklinin Bayramda Kestiği Kurbanın Dişleri Altın Kaplama Çıktı. Aile, Koyunun Dişlerinin Altın Kaplama Olduğunu Kelleyi Pişirirken Fark Etti.

Osmaniye'de, bir emeklinin bayramda kestiği kurbanın dişleri altın kaplama çıktı. Aile, koyunun dişlerinin altın kaplama olduğunu kelleyi pişirirken fark etti.

Cumhuriyet Mahallesi 17. Sokak'ta ikamet eden Mustafa Güler (45) adlı emekli, Kurban Bayramı öncesi kurban kesmeye niyet ederek, kasaptan bir kurbanlık ayırttırdı. Arife günü trafik kazası geçirerek ölümden dönen Güler'i yakınları, kaza nedeniyle maddi kaybının çok olduğunu ve kendisine kurban düşmeyeceğini söyleyerek, kurban kesmekten caydırmaya çalıştı. Fakat kurbanı kesmeye niyet ettiğini belirten Güler, ne olursa olsun ayırttırdığı kurbanlığı alacağını ve keseceğini söyleyerek, kasaptan kurbanlığını

aldı. Kurban Bayramı'nda kurbanını kesen Güler'e, yine yakınları koyun kellesinin yaralara iyi geleceğini söyleyip, özellikle koyunun kellesini yemesini tavsiye etti. Bunun üzerine kurbanlık koyunun kellesini yüzdüren Güler, eşi Gülay'a (36) kelleyi pişirmesini söyledi. Kelleyi temizledikten sonra tencereye koyan Gülay Güler, bir süre sonra tencerede bir şeylerin parladığını fark etti. Eşinin durumu bildirmesi üzerine Mustafa Güler, kelleyi ayıklayarak koyunun çene kemiklerini çıkardı. Çene kemiklerinin

üzerindeki dişleri inceleyen Güler, bunların altınla kaplı olduğunu fark etti. Dişleri altın işiyle uğraşan tanıdıklarına da gösteren Güler, onlardan da dişlerin kesinlikle altın kaplama olduğu yanıtını aldı.

Olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Güler, "Bunun ilahi bir mucize olduğuna inanıyorum. Çünkü ben o sıkıntımda bu kurbanı kesmeye karar verdim. Herhalde Allah'ın bir lütfü" dedi.

Güler, bu durumun en iyi açıklamasını bilimsel olarak bilim adamlarının yapabileceğini, gerektiğinde bu konuyla ilgili kendisiyle irtibat kurulabileceğini söyledi.

Ailenin tanıdıkları ve olayı duyup merak eden Osmaniyeliler, altın kaplama dişleri görmek için Güler'in evine akın ediyor.

(ACK-MT-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title