Haberler

Kemal Hamamcıoğlu'dan Oyunculara Özel Atölye:

Güncelleme:

Geçtiğimiz ay uzun dönemli atölyeler kapsamında öğrencilerle buluşan Kemal Hamamcıoğlu bu kez tek günlük bir atölye ile TOY İSTANBUL'DA!

Sezonun en çok konuşulan oyunlarından Kaplan Sarılması'nın yazarı Kemal Hamamcıoğlu oyuncular için "Sevme Tutkusu" başlıklı atölye çalışması ile 28 Mayıs'ta Toy İSTANBUL'da olacak. "Çok seversen, tutkuyla seversen sahne senin" diyen Kemal Hamamcıoğlu 7 saat sürecek atölye çalışmasında yazarken yaşadığı ve sürekli hatırlamaya çalıştığı süreci beraber deneyimlemek için yazmış olduğu oyunları, şiirleri, monologları ve yeni yazdıklarını sahne üzerinde oyuncularla birlikte oynayacak. Atölyeye katılacak oyuncular yapılacak doğaçlama çalışmalarıyla aynı zamanda ilklerin ve sonlarına gücüne de şahit olacaklar.

TOY İSTANBUL ATÖLYELERİ İLK ÜRETİMLERİNİ SUNMAYA HAZIR!

TOY İSTANBUL, bir yandan yeni atölyeler düzenlerken diğer yandan da açıldığı ilk günden beri düzenlediği atölyelerinin sonuçlarını almaya başlıyor. Oyunculuk Atölyesi öğrencileri 30-31 Mayıs ve 1 Haziran'da eğitmenleri Bahar Kerimoğlu yönetiminde özel bir oyunla TOY İSTANBUL sahnesinde olacaklar.

Kemal Hamacıoğlu ile Yazma Korkusu atölyesine katılanlar da 12 haftanın sonunda kendi ürettikleri bir okuma tiyatrosunu Kemal Hamamcıoğlu yönetiminde Haziran ayında TOY İSTANBUL'da sahneleyecekler.

Usta senaristler Pınar Bulut ve Kerem Deren'in Yazarlık Atölyesi öğrencilerinin yazmış olduğu kısa film senaryoları da Haziran ayında çekilecek ve izleyicilerle buluşacak.

Kemal Hamamcıoğlu ile "Sevme Tutkusu" atölyesi 28 Mayıs'ta TOY İSTANBUL'da…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Hamamcıoğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title