Haberler

Kediyi Çamaşır Makinesine Atan Kadına Hapis Cezası

Kuzey Galler'de Yaşayan Diane Hannon, Erkek Arkadaşı Duncan Carthy ile Yaptığı Tartışmanın Ardından Erkek Arkadaşının 6 Yaşındaki Paws İsimli Kedisini Çamaşır Makinesine Atarak Makineyi Çalıştırdı.

Kuzey Galler'de yaşayan Diane Hannon, erkek arkadaşı Duncan Carthy ile yaptığı tartışmanın ardından erkek arkadaşının 6 yaşındaki Paws isimli kedisini çamaşır makinesine atarak makineyi çalıştırdı.

Temmuz ayında eski eşi ve çocukları ile ilgili bir mesele yüzünden Diane Hannon ile tartışan Carthy, bir süre sonra eve döndüğünde kedisini çamaşır makinesinde buldu. Çalışan makineden tüyleri dökülmüş, derisinde kısmi yanma oluşmuş olarak çıkarılan kedinin kalp krizi geçirerek öldüğü öğrenildi.

Suçunu itiraf eden Diane Hannon'ın avukatı, müvekkilinin o dönemde depresyonda olması ve yaşadığı ilişkisinde kötü muamele görmesi yüzünden böyle bir şey yaptığını savundu.

Diane Hannon, hayvanlara kötü davranmak, acımasız ve hasta kişilik sergilemek suçlarından çıkarıldığı Llandudno Sulh Yargıcı Mahkemesi tarafından suçlu bulunarak 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

(HU-CY-CY-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title