Haberler

Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği 700 Kişiyi Verem Taramasından Geçirdi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Verem Savaş Derneği’nin son bir hafta içerisinde cezaevi ve huzurevlerinde kalan 700 kişiyi verem taramasından geçirdiği bildirildi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Verem Savaş Derneği'nin son bir hafta içerisinde cezaevi ve huzurevlerinde kalan 700 kişiyi verem taramasından geçirdiği bildirildi.

Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan Zonguldak genelindeki cezaevi ve huzurevlerinde son bir haftada 700 kişiyi verem taramasından geçirdiklerini söyledi. Veremin özellikle insanların toplu yaşadığı alanlarda tehlikeli sonuçlar doğurabileceğini, bu nedenle derneğe ait gezici röntgen tarama aracı ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi. Erdoğan yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz hafta Beycuma Kapalı Cezaevi'nde kalan 500 kadar mahkum ve cezaevi çalışanını taradık. Hemen akabinde Çaycuma Huzurevi'nde kalan 65 ve Devrek Huzur Evinde kalan 135 kadar yaşlımızı verem taramasından geçirdik" dedi.

Erdoğan derneğin çalışmalarında maddi ve manevi olarak kendilerine yardımlarını esirgemeyen AK Parti Zonguldak Eski Milletvekili Fazlı Erdoğan, Eczacı Kemal Haberal, Volkswagen Batı Karadeniz Bölge Bayii İlhami Yzıcıoğlu, Aygün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman aygün, Tatsan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tatlıbaş ve Ustaoğlu Gemi Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arıkan'a teşekkür etti.

Çaycuma Huzurevi Müdürü İzzet Örenli'de kendilerine verdikleri hizmetlerden dolayı Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan ile hayırseverlere teşekkür etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Erdoğan Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title