Haberler

Genç kıza araba çarptı, arkadaşları ilgilenmek yerine video çekmeye başladı

Güncelleme:

Bursa'da yolun karşısına geçmeye çalışan 15 yaşındaki genç kız, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç kızın o anlarının bir arkadaşı tarafından telefonla çekilmesi dikkat çekti.

Bursa'nın Kestel ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 15 yaşındaki genç kız, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralandı. Genç kızın sağlık ekipleri tarafından sedyeyle taşındığı anlarda arkadaşının telefonla bu anları görüntülemesi dikkatlerden kaçmadı.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTERKEN ARACIN ALTINDA KALDI

Kaza, Kestel İlçesi Eğitim Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre E.A.(41) idaresindeki 16 ADL 93 plakalı hafif ticari araç, yolun karşısına geçmek isteyen Tuana Y.'ye (15) çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen genç kız yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Genç kız, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kestel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif ticari aracın sürücüsü E.A., ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ARKADAŞLARI TELEFONA SARILDI

Öte yandan genç kızın, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa taşındığı sırada, birlikte olduğu kız arkadaşlarının bu anları cep telefonuyla görüntülemeye çalışması dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kestel Genç Haberler

500

Yorumlar (11)

serhan:

kafayı sosyal medya ile bozmus genclik var sacma sapan kafa yapısıyla doluyorlar. .

2
0
yanıtYanıtla
TTT:

tam gerizekalı bi nesil

1
1
yanıtYanıtla
Yamuk Spor:

Aptal Z kuşağı. . Allah''ım bu tipler devlet yönetecek, ülkenin dış politikası, ekonomisi bu aklı bir karış havadakilere emanet edilecek. . İşte biz o gün tükeneceğiz. . .

1
1
yanıtYanıtla
emre:

alın size o çok övdüğünüz aptal mı aptal sorumsuz mu sorumsuz (Z) kuşağı

0
1
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Telefon sapığı yeni bir nesil yetişiyor. Kaldırımda yürürken telefona bakacağım diye tepemize çıkacak gençler

0
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Yakında intihar edecek kişiyi arkadaşı telefonla arayacak, ''bekle sakın atlama ben yoldayım'' geleyim de video ya çekeyim diyecek.

1
0
yanıtYanıtla
HERO:

Kesin Gürsu dur diyecektim 35 lik yoldaki savaş alanı. .

0
0
yanıtYanıtla
1907:

Arkadaşına faydası olmayanın vatana millete ne faydası olur ki?

0
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Borsadan adamı çıkmış sanki şaşırmadık

yanıt0
yanıt0
Memet:

Belki de ailesine iletmek için yahut delil olarak kullanılması için çekiyordur, bazen gençler yetişkinlerden daha akıllıca ve pratik hareket edip çözüm getirevikiyorlar. Yaşlılar ise onu anlayana kadar zaman geçiyor epeyce.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title