Haberler

N'guemo Kayserispor'a Transfer Oldu

Güncelleme:

ARA transferde 8 oyuncuyu renklerine katan Kayserispor, Akhisar Belediyespor'un ön liberosu Kamerunlu Joel Landry Tsafack N'guemo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbol şube sorumlusu Mehmet Çakmak Uyar, Akhisar Belediyepor'dan Daglaou'dan sonra 31 yaşındaki N'guemo ile anlaştıklarını açıkladı. Sağlık kontrolünden geçen tecrübeli oyuncunun teknik sorumlu Sergen Yalçın görev verdiği takdirde perşembe günü sahalarında oynayacakları Beşiktaş'la Ziraat Türkiye Kupası maçıyla, pazar günü ligde karşılaşacakları Fenerbahçe mücadelesinde yer alabileceğini belirten Mehmet Çakmak Uyar, "Akhisar Belediyespor'da 2 sezondur top koşturan 1.73 metre boyundaki ön libero Landry N'guemo gücümüze güç katacak " dedi.

Fransa 1'inci Ligi'nde çıktığı 208 karşılaşmada 7 gol atıp, 7 de asist yapan Kamerunlu milli oyuncu, Avrupa liglerinde 13, UEFA Kupası'nda 8, Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında 3 defa sahaya çıktı. N'guemo, Türkiye'ye gelmeden önce sırasıyla Nancy, Celtic Glasgow, Bordeaux ve Saint-Etienne takımlarında forma giydi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Belediyespor Mehmet Çakmak Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title