Haberler

Kayseri - Yolda Kalanlara Kızılay'dan Kumanya

Yolda kalanlara Kızılay'dan kumanya KAYSERİ Kızılay Şubesi ekipleri, yolda kalan sürücülere çay, çorba, poğaça, kek ve çocuk bezi dağıttı.

Yolda kalanlara Kızılay'dan kumanya

KAYSERİ Kızılay Şubesi ekipleri, yolda kalan sürücülere çay, çorba, poğaça, kek ve çocuk bezi dağıttı. Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına kar yağışı, Kayseri'nin de birçok il ve ilçeyle olan ulaşımını olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle, Kayseri-Pınarbaşı karayolu zaman zaman trafiğe kapanırken, birçok araçta kara saplanarak yolda mahsur kaldı. Mahsur kalan sürücülerin yardımına, Kızılay Kayseri ekipleri koştu. Vatandaşlara yardım eli uzatan ekipler, aynı zamanda kumanya yardımında bulundu.

Kayseri Kızılay çalışanlarından Mehmet Sağıroğlu, yollarda mahsur kalanlara yardım eli uzatmaya çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Türk Kızılayı Kayseri Şubesi olarak, her kış geleneksel hale getirdiğimiz yol yardımlarına devam ediyoruz. Kapanan yollarda mahsur kalan yardıma muhtaç insanlarımızın, yardımına koşmak için harekete geçiyoruz. Vatandaşlara, elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Çay, Çorba, kek gibi kumanyaları dağıtarak, donma tehlikesine karşı önlem alıyoruz"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Pınarbaşı Kızılay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title