Haberler

Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ün Veda Mesajı

Son Valiler Kararnamesi ile merkeze çekilen ve Cuma günü kentten ayrılacak olan Vali Orhan Düzgün, yazılı bir veda mesajı yayımladı.

Vali Orhan Düzgün, ymesajında şu ifadelere yer verdi:

"Meslek hayatımın en güzel 3 yılını geçirmiş olduğum Kayseri Valiliği görevimden 30.05.2016 tarihli ve 2016/8864 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile ayrılıyorum.

Kayseri'de geçirmiş olduğum 3 yıl boyunca acı, tatlı pek çok hatıra biriktirdim. Göreve başladığım ilk günden itibaren Kayserililerin sıcak, içten ve samimi duygularını hep en derinden hissettim. Bu durum benim ömrüm boyunca hafızamdan silemeyeceğim güzellikler arasında yerini alacaktır.

Kayseri Valiliği görevim süresince hak ve adalet duyguları içinde, halkın her kesimine aynı hizmeti verme gayreti içerisinde oldum. Çalışma arkadaşlarımla birlikte, mesai kavramı gözetmeksizin, gece-gündüz, hafta sonu ya da tatil günü demeden vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalıştık.

Medeniyetleri buluşturan, farklı kültürlerin ve renklerin harmanlandığı Kayseri ve Kayserililer hiç şüphesiz en iyi hizmeti hak ediyor. Şehrin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik bir başarının elde edilebilmesi için, şehrin bütün dinamikleriyle uyum içerisinde çalışmanın gereğine inanmış bir idareci olarak, Kayserinin geleceğine yön verecek, ilimizin ve bölgemizin kalkınmasına, gelişmesine katkı sağlayacak projeler ürettik. Bu projelerimizi, değerli Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin, siyasi partilerimizin, kamu görevlilerimizin, meslek ve sivil toplum kuruluşlarımızın, iş adamlarımızın, basın-yayın kuruluşlarımızın ve halkımızın desteği ile hayata geçirmenin gayreti ve çabası içinde olduk.

Bütün bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken desteklerini her zaman hissettiğim, Vali olarak hizmet etme imkanını veren başta Sayın Cumhurbaşkanlarımız olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti hükumetlerine ve tüm Devlet büyüklerimize şükranlarımı ifade ediyorum. Ayrıca milletvekillerimize, siyasi partilerimizin temsilcilerine, meslek ve sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticilerine, iş adamlarımıza, kamu görevlilerimize, hayırseverlerimize, basın mensuplarımıza ve saygıdeğer Kayseri halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için teşekkür ederim.

Güzel vatanımızın ve Anadolunun "Parlayan Yıldızı" Kayseri'de, görev yapmanın mutluluğunu, sevincini ve gururunu ailemle birlikte her zaman şerefle taşıyacağım. Kayseriyi ve Kayserilileri hiçbir zaman unutmayacağım. Yine her zaman Kayserililerin hizmetinde olacağım. Bu duygularla, tüm Kayserili hemşerilerime arz-ı veda ederken, herkesten hakkını helal etmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title