Haberler

Kayseri Melikşah Üniversitesi Çalışanlarına Operasyon

Melikşah Üniversitesi çalışanlarına operasyonKAYSERİ'de polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonda, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılan ve Erciyes Üniversitesi'ne bağlanan Melikşah Üniversitesi'nin 100 öğretim üyesi ve görevlisi ile çalışanları hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Melikşah Üniversitesi çalışanlarına operasyon

KAYSERİ'de polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonda, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılan ve Erciyes Üniversitesi'ne bağlanan Melikşah Üniversitesi'nin 100 öğretim üyesi ve görevlisi ile çalışanları hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Zanlılardan 31'i gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri, bu sabah Melikşah Üniversitesi'nin öğretim üyesi ve görevlileri ile çalışanlarına operasyon düzenledi. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, elleri kelepçeli halde Adli Tabipliğe sağlık kontrolüne getirildi. Polisler, şüphelilerin evlerinde yaptıkları aramada, dijital materyallere ele koyarken, bilgisayarların imajları alındı. 100 kişi hakkında yakalama kararı bulunduğu, şu ana kadar ulaşılan 31 kişi dışındakilerin arandığı ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikşah Üniversitesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title