Haberler

Kayseri CHP'li Arık: 14 Maddelik Bildirgemiz, İpe Un Sermek İçin Değil

CHP'li Arık: 14 maddelik bildirgemiz, ipe un sermek için değil CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, parti il teşkilatının bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Biz çözümün yanında olacağız. 14 maddelik bildirgemiz, ipe un sermek için değil, hükümeti kurmayalım diye değil, ülkenin yararına ve menfaatinedir" dedi.

CHP'li Arık: 14 maddelik bildirgemiz, ipe un sermek için değil

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, parti il teşkilatının bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Biz çözümün yanında olacağız. 14 maddelik bildirgemiz, ipe un sermek için değil, hükümeti kurmayalım diye değil, ülkenin yararına ve menfaatinedir" dedi.

Parti binasında yapılan bayramlaşmaya, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ali Paşa Tan, İl Başkanı Mustafa Ayan ve partililer katıldı. Hükümet kurma görüşmelerinin devam ettiğini belirten CHP Kayseri Milletvekili Arık, şöyle dedi: "Bayramın ülkemize, dünyamıza ve İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yanı başımızda akan kanın, gözyaşının dinmesini istiyorum. Hükümet görüşmeleri devam ediyor. Dönem dönem ben de sayın genel başkan ve yöneticilerimizle görüşüyoruz; Nasıl gidiyor, ne durumdayız diye. CHP olarak, çözümün yanında olacağız. Çözümsüzlüğün yanında değil. 14 maddelik bildirgemiz var. Bunlardan taviz vermeden hükümeti kurma taraftarıyız. Tabii ki bu 14 madde, işi yokuşa sürmek ipe un sermek, hükümeti kurmayalım diye değil, ülkenin yararına ve menfaatine olan şeyler."

Parlamento aritmetiğinin, CHP'nin içinde bulunduğu bir iktidarı gösterdiğini ifade eden İl Başkanı Ayan ise, şunları söyledi: "7 Haziran seçimlerini gördük. Parlamentoda hükümet kurma çalışmaları var. İnşallah önümüzdeki günlerde partimizin de içinde bulunduğu bir iktidarı da, ki parlamento aritmetiği bunu gösteriyor. Onurlu, dik duruşumuzla, geçmişten beri gelen taleplerimizle, hırsıza ve namussuza hesap sorabileceğimiz bir biçimde, güçte ve pozisyonda olmak koşuluyla ve eğer iktidar olursak, temsil ettiğimiz bakanlıklarda halkımıza, işçimize, emeklimize, memurumuza, çiftçimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek koşuluyla ve dünyayı saran Müslümanların birbirini öldürdüğü bir İslami iç savaşı da, yok etmek amacıyla bu iktidarda olmak inşallah dileğimiz ve temennimizdir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Paşa Tan Mustafa Ayan Çetin Arık Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title