Haberler

Kayseri Büyükşehir Seçim Sonuçları Açıklandı. 31 Mart Yerel Seçimlerini AK Parti Kazandı

Güncelleme:

Türkiye, 31 Mart Yerel Seçim sonuçlarına kilitlendi. Kayseri yerel seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Kayseri yerel seçim sonuçları, açılan sandık sayıları ve Kayseri adaylarının aldıkları oy oranları açıklanmaya başladı. Kayseri ilçelerinin detaylı seçim sonuçları bu haberimizde.

Türkiye'nin gözü kulağı sonuçlarında. Bugün Kayseri için sandığa giden vatandaşlar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'nı belirlemek için oy kullandılar. Şimdi ise yerel seçim sonuçları merakla bekleniyor. Son yerel seçimde vatandaşların tercihi AK Parti'den yana olmuştu. Peki, Kayseri seçim sonuçlarına göre hangi aday ne kadar oy aldı? Kayseri'de kim önde? Kayseri seçim sonuçları, yerel seçim sonuçları, adayların oy durumlarını merak ediyorsanız işte detaylar…

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR 2019 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

31 Mart yerel seçiminde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı kapsamında yarışacak. Millet İttifakı adına ise İYİ Parti'den Dursun Ataş gösterildi. DSP adına Hayri Gülsuna, Vatan Partisi adına Mehmet Canbulan ve SP adına Mahmut Arıkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmuşlardı. Sandıkların % 100'ü açıldı ve Kayseri için 31 Mart yerel seçim sonuçları netlik kazandı. Yerel seçim sonuçlarına göre Kayseri'de Memduh Büyükkılıç % 63,40 oy aldı. Dursun Ataş aldığı oy ise % 31,47 olarak kayıtlara geçti.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR 2014 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2014 yerel seçim sonuçlarına bakıldığı zaman Kayseri'de seçmenlerin tercihlerinin şu şekilde şekillendiğini görüyoruz:

Kayseri'de 2014'de yerel seçimlerde AK Parti adına Mehmet Özhaseki, MHP adına Mustafa Özsoy aday olmuştu. Seçim sonuçlarına göre Ak Parti % 58,91 oy oranı ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandı. MHP ise % 27 oy oranı ile ikinci sırada yer aldı. CHP'den Osman Çilsal % 8,91 oy oranı ile 3, BBP adayı Ali Saraçoğlu % 2,18 oy oranı ile 4. sırada yer aldı.

KAYSERİ İLİ İLÇELERE GÖRE YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Kayseri Büyükşehir Belediyesine bağlı tüm ilçelerin 31 Mart yerel seçimlerdeki sondakika, güncel durumlarını öğrenmek istiyorsanız sayfamızı ziyaret edin.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kayseri Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title