Haberler

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Sona Erdi

İncesu ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen voleybol turnuvası İncesu Kapalı spor Salonu'nda yapılan final maçı ile son buldu.

İncesu ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen voleybol turnuvası İncesu Kapalı spor Salonu'nda yapılan final maçı ile son buldu.

12 takımın yer aldığı voleybol turnuvasında final maçını İncesu Kaymakamı Tarık Bahadır, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Coşkun Geçkin, İncesu İlçe Müftüsü Ali Bingül, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Final maçında Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu takımına 3-1'lik üstünlük sağlayan İncesu Müftülüğü Voleybol Takımı şampiyon oldu. Şampiyon takıma kupasını İncesu Kaymakamı Bahadır verdi.

Kupa töreninde konuşan Bahadır, amaçlarının İncesu'da gerçekleştirdikleri turnuvalar ile sporu sevdirmek olduğunu söyledi.

Turnuvanın güzel maçlara sahne olduğunu belirten Bahadır, "Amacımıza uygun olarak kurumlarımız bu turnuvalara katıldılar. Kaymakamlığımızın organize ettiği voleybol turnuvası güzel maçlara sahne oldu. Bizler de maçları takip ettik. Finalde şampiyon olan takımı tebrik ediyorum. İncesu için önemli bir organizasyondu. Bu tür turnuvaları devam ettireceğiz." diye konuştu.

Turnuvada ikinci Vali Sabahattin Çakmakoğlu İlköğretim Okulu, üçüncü ise Ayfer İsmail Şahbaz İlkokulu oldu.

Ayrıca turnuvanın tek bayan oyuncusu Atatürk İlköğretim Okulu öğretmeni Şerife Canıberk'e plaket verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Sabahattin Çakmakoğlu İncesu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title