Haberler

Kaymakam Eligül'den Gazeteciler ve İdareciler Günü Mesajı

Bitlis’in Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül, 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bitlis'in Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül, 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında hem idarecilerin gününü hem de gazetecilerin gününü kutlayan Eligül, "10 Ocak 1971 yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk Mesleki Toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulunda 10 Ocak tarihi, " İdareciler Günü" olarak kabul edilmiştir. Mülki İdare amirlerimiz, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedir. Halka hizmet, Hakka hizmettir. Ülkesine ve insanlarına hizmet etme vazife bilinci ile çalışan Mülki İdare Amirleri, devletimizin önemli bir yapı taşıdır. Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle çalışan, ülkemizin gelişmesinde, standartlarının yükseltilmesinde ve mesleki tecrübelerin paylaşılması bakımından bizler için büyük bir fırsat teşkil etmektedir. Bu özverili mesleği birlikte yürüttüğümüz tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılı bir meslek hayatı dilerim" dedi.

Gazetecilik mesleğinin zorluk ve fedakarlık taşıyan önemli meslek kollarından birisi olduğunu kaydeden Eligül, şunları ifade etti:

"Çağdaş ve katılımcı demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan basın, halkın fikirlerini ve milletin iradesini ifade etmesini sağlayan önemli araçlardır. Bu çerçevede; her koşulda sorumluluk duygusu ile fedakarca hareket ederek toplumun haber alma ihtiyacını karşılamak gibi önemli bir görevi üstlenen basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım." - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazeteciler Günü Muharrem Eligül Güroymak Bitlis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title