Haberler

Kaymakam Dundar, Esnafla Buluştu

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Tekin Dundar, sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Tekin Dundar, sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kaymakam Dundar, İlçe Emniyet Müdürü Korkmaz Polat, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Diki, İlçe Müftüsü Fikri Göncü, Belediye Başkan Yardımcısı Alp Şevket Aksoy ile sanayi sitesindeki esnaflarla bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Bir ülkede şehirde ekonominin lokomotifini oluşturan esnafla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Dundar, şöyle konuştu:

"Çaldıran'da rutin olarak halkımızla olduğu gibi esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek sohbetler ediyoruz. Esnafla sürekli bir araya geliyoruz. Hem kahvaltımızı yapıyoruz, hem de sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Hepimiz bu ilçede yaşıyoruz. Sizler de bunun önemli bir kesimini oluşturuyorsunuz. Kapımız her zaman açıktır. Bize ulaşılması için aracılara asla gerek görmedik. Gelin hep birlikte el ele vererek güzel ilçemize hizmette bulunalım. Devletin bize gönderdiği paraları sizlere harcıyoruz. Çarşı merkezimizi güzelleştirmek için cadde üzerindeki iş yeri tabelalarını standart yapmayı planlıyoruz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı, Kaymakam Dundar ve beraberindeki heyete ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Şevket Aksoy Çaldıran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title