Haberler

Kaymakam Demiral, Vali Kolat'ı Ziyaret Etti

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, Sivas Valisi Ali Kolat ve Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.İlyas Dökmetaş'ı ziyaret etti.

Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel, Sivas Valisi Ali Kolat ve Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş'ı ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Demiral yaptığı açıklamada, ilçe sorunlarını bildirmek ve ilçenin sorunları hakkında bilgi vermek amacıyla Belediye Başkanı Sedat Sel ile birlikte Sivas Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Demiral, "İlçemizin en önemli ihtiyaçları içerisinde olan adliye sarayı ve hükümet konağı ihtiyaçları hakkında valimiz Ali Kolat'ı ziyaret ederek bilgi verdik. Çünkü bu konu ilçemiz için önem arz eden bir konu. Yıllar önce yalpan hükümet konağımız artık yeterli değil. Resmi kurumlarımızın iç içe olduğunu valimize sunduk. İlçede yapılması gereken hükümet konağı yeri hakkında ise yer krokisini sayın valimize gösterdik." dedi. Sivas Valisi Ali Kolat'dan sonra CÜ Rektörü Pof. Dr İlyas Dökmetaş'ı, CÜ İlahiyat Fakültesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Havva Tel ile birlikte makamında ziyaret ettiklerini söyleyen Kaymakam Demiral "Sayın rektörümüz, ilçemizde açılacak olan 4 yıllık sağlık yüksek okulu ile ilgili son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Okulumuz için 6 akademik kadronun açıldığını ve başvuru beklenildiğini söyledi. Bizim için sevindirici bir haber. Fakat başvuru yapılmaz ise bu bizim için üzücü olacaktır. Bu nedenle tüm Suşehrililerin bu konuda hassasiyet göstermesini istiyoruz. Çevrelerinde bulunan ve bu akademik kadroya haiz olan arkadaşlarının başvurularının yaptırmaları bizim için çok önem arz ediyor." dedi. Suşehrililerin okula büyük önem verdiklerini Rektör Dökmetaş'a ilettiklerini kaydeden Demiral, CÜ Rektörü Dökmetaş'ın kısa süre içerisinde Suşehri'ne ziyaret gerçekleştireceğini sözlerine ekledi.

Kaymakam Demiral ve Belediye Başkanı Sedat Sel'in ziyaretlerine, İl Genel Meclis Üyesi Erhan Özen de eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title