Haberler

Kaymakam Çiçekli'den Helikopterli İnceleme

Van’ın Saray Kaymakamı Atif Çiçekli, polis helikopteriyle ilçe sınırları içerisindeki yerleşim alanlarını havadan inceledi.

Van'ın Saray Kaymakamı Atif Çiçekli, polis helikopteriyle ilçe sınırları içerisindeki yerleşim alanlarını havadan inceledi.

Kaymakam Çiçekli, İlçe Emniyet Amiri Cihan Erol'la kış şartlarının nasıl geçtiğini incelemek üzere polis helikopteriyle havalandı. Yerleşim alanlarını havadan inceleyen Çiçekli, halkın mağdur olmaması için gerekli tedbirleri alacaklarını belirterek "İlçenin coğrafi şekillerini havadan tespit etmek, kış şartları etkilerini ve aynı zamanda yaşanacak olan toplumsal olaylarda daha doğru tespit için havadan inceleme yaptık. Van Emniyet Müdürlüğü'ne ait helikopterle böyle bir inceleme yaparak, ilçenin mahalle ve sınır karakollarının yol durumlarını tespit ederek alınabilecek tedbirleri değerlendirmiş olduk" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atif Çiçekli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title