Haberler

Kaykayla Ayin Yapan Genç Rahip Görevden Uzaklaştırıldı

Güncelleme:

Filipinler'de Noel ayinine elektrikli kaykay üstünde katılarak herkesi şaşırtan ve dünya medyasında gündem olan Albert San Jose adlı rahip geçici olarak görevden alındı. Rahibin kaykayla katıldığı ayinin görüntülerinin internette binlerce kişi tarafından paylaşılmasının ardından San Pablo Piskoposluğu'ndan yapılan açıklamada, yaşananların "ayine saygısızlık" olduğu belirtilmişti. Rahip Jose, olayın ardından özür dileyerek bunu bir daha yapmayacağını açıklamıştı.

KİLİSE "SAYGISIZLIK" İDDİASINDA BULUNDU

BBC Türkçe'nin haberine göre, Filipinler'de Noel ayinine elektrikli kaykay üstünde katılan bir rahip geçici olarak görevden alındı. Rahibin görüntüleri sosyal medyada birçok kez paylaşılmış, bunun üzerine San Pablo Piskoposluğu rahibin kilisede elektrikli kaykay kullanmasının "ayine saygısızlık" olduğunu söyleyerek bu hareketi kınamıştı.

SOSYAL MEDYANIN DESTEĞİNİ KAZANDI

Görüntülerde rahibin hoverboard adı verilen iki tekerlekli bir elektrikli kaykayın üstüne kilise içinde dolaştığı ve ilahi söylediği görülüyor. Albert San Jose adlı rahip olayın ardından özür dileyerek bunu bir daha yapmayacağını açıkladı. Bazı sosyal medya kullancıları ise rahibin kaykay kullanmasına destek verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Filipinler San Jose 3. Sayfa Teknoloji Yaşam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

8080:

filibin mi???? hanbiden binmiş ha

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title