Haberler

4 gündür aranan kayıp müzisyenin cansız bedeni, çöp poşeti içinde bulundu

Güncelleme:

Bingöl'de, düğünlerde müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan evli ve 5 çocuk babası Deniz Ayaz, 4 gün önce evden ayrıldı.

POŞETTEN GELEN KÖTÜ KOKU FARK EDİLDİ

Ayaz'dan bir daha haber alamayan ailesi, durumu jandarma ekiplerine bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ekiplerince, Ayaz'ı bulmak için çalışma başlatıldı. Sabah saatlerinde merkeze bağlı Sarıçiçek köyü kırsalındaki arazide köylüler, çöp poşetlerinden kötü koku geldiğini fark etti.

4 EL ATEŞ EDİLMİŞ

Bunun üzerine poşetleri açan köylüler, bir erkeğe ait ceset buldu. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerince yapılan incelemede cesedin, Deniz Ayaz'a ait olduğunu tespit edildi. Jandarma ayrıca, Ayaz'ın vücuduna 4 el ateş edilerek öldürüldüğünü de belirledi. Ayaz'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Bingöl Haberler

500

Yorumlar (18)

türkmen 63:

kimse kimseyi bu sekilde öldümez bence ortada namus davasi vardir kim bilir bu sanatci hangi evli kadinla beraber olmus bu yüzden adami öldürmslerdir, allah bilir kadini öldürmemistir cünkü ozaman ortaya cikar diye. belki oda irelde olur

9
20
yanıtYanıtla
ismsz:

allah senin belanı versin bilmeden sakın yorum yapma lannn

yanıt17
yanıt4
Bingöllü zaza kızı:

Beyin satılsa da sanada hayır yapılsa

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞ:

Dingonun ahırına döndü canım memleketim. Herkes kovboy, her yer vahşi batı oldu.

19
2
yanıtYanıtla
Mert:

Bu mafyalara devlet ne zaman dur diyecek? Sivil vatandaş hariç herkeste silah var

17
1
yanıtYanıtla
Thulsa doom:

YANİ SEN MİLLETE DİZİLERİN SADECE KURGU, HAYAL OLDUĞUNU ANLAYAMAYACAK KADAR GERİZEKALI OLDUĞUNU MU DEMEK İSTİYORSUN? ÇOK AYIP!

yanıt4
yanıt1
Turkiye:

Yazık olsun ülke mizde ne kanun kaldı nede Allah korkusu birileri birilerini vuruyor ülkemiz cinayetler ülkesine döndü Allah yardımcımız olsun

14
3
yanıtYanıtla
Adana:

Acaba neden durduk yere sebepsiz kimse kimseyi öldürmüyor

2
14
yanıtYanıtla
Thulsa doom:

DOĞRU KONUŞ BAK SENİ ÖTEKİLEŞTİRİRM!

yanıt0
yanıt3
iZMiRLi:

Zira ADANALILARdan firsat kalmiyor. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title