Haberler

130 bin TL'lik altınlarını bulmak için Müge Anlı'ya başvurdular! Hayırsever vatandaş imdatlarına yetişti

Güncelleme:

Müge Anlı'nın programına katılan Metin isimli kişi, sokakta tanışıp eve aldığı kadının eşinin 130 bin TL'lik altınını çaldığını söyleyerek yardım istedi. Yaşlı çiftin başına gelen talihsiz olaya üzülen bir hayırsever ise altınların bedelini karşıladı.

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Kayseri'de yaşayan Hatice K. ve Metin K. çiftinin bir garip kayıp altın olayını gündeme taşımıştı. İddiaya göre, 75 yaşındaki Metin K., geçtiğimiz ağustos ayında sokakta Yeşim isimli bir kadınla tanışmış ve evine getirmişti. Ertesi sabah kadın evden gittiğinde Hatice K.'nin 130 bin lira değerindeki altınları da yok olmuştu.

AİLESİNE BENZETTİĞİ ÇİFTE 130 BİN TL VERDİ

Çift, altınlarını aramak için Müge Anlı'ya başvurmuştu. Altınların yok olmasıyla birlikte yaşadıkları anlaşmazlıkları dile getiren yaşlı çiftin durumuna üzülen bir hayırsever, Müge Anlı'yı arayarak; "Annemle babama benziyorlar. Onların mağduriyetini ben gidereceğim" dedi ve ailenin yaşadığı 130 bin liralık kaybı karşıladı.

130 bin TL'lik altınlarını bulmak için Müge Anlı'ya başvurdular! Hayırsever vatandaş imdatlarına yetişti

Altınları çaldığı ileri sürülen ve 3 hafta sonra serbest bırakılan Yeşim isimli kadın ise "Bana altınları Metin amca verdi bir de yanağımdan öptü beni" diyerek iddiaları yalanladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Müge Anlı Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (31)

adil:

Hırsız altınları aldığını kabul ediyor utanmadan yalan söylüyor ve serbest kalıyor şaşırdık mı tabiki de hayır.

21
1
yanıtYanıtla
fatma:

niye sokakta tanistigi kadini evine aliyor?

13
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı TÜRK hatun:

Hayırsevere helal olsun. Hala iyi kalpli insanların olduğunu bilmek, bana umut veriyor.

12
2
yanıtYanıtla
Sw:

Tatlısın hemde çok :)

yanıt2
yanıt4
AFYONLU:

NE KERİZLER VAR

9
4
yanıtYanıtla
İNSAN OLMAK GEREK:

NE DİYON LA AFYONUN MANYAĞI

yanıt4
yanıt4
HABİP:

METİN AMCA , ALTINLARI NEYİN KARŞILIĞI VERDİN?

9
4
yanıtYanıtla
Sakaryalı TÜRK hatun:

Bu zamanda dikkatli olunmalı!.. Sağ gözden sol göze güven kalmadı!

7
2
yanıtYanıtla
aksaray:

metin amca valla sen bu kadına iyi tahammül ediyorsun helal olsun. proğramı izledim kadı her fırsatta sizi aşğıladı hiçe saydı edep sınırlarını aştı siz iyi sabrettiniz. sise helal olsun. size maddi yardımda bulunacak olan o kişiyde tebrik ediyorum

2
5
yanıtYanıtla
teoman:

Adalet olmalı. Kadın sözüne bakarak serbest bırakmak olmaz. .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title