Haberler

Kavak Anadolu Lisesinde Bilim Fuarı Açıldı

Kavak Anadolu Lisesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Kavak Anadolu Lisesinde 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Okul Müdürü Aydın Can, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, bilim fuarlarının öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan metotlardan biri olduğunu söyledi.

Bu tür etkinliklerin hayal gücü ile yaratıcılığın bileşimi olduğuna dikkati çeken Can, "Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen çocuklarımız ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilir." dedi.

Daha sonra öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu. Kavak Anadolu Lisesi bahçesinde bu yıl ilki düzenlenen şenlik ve açılışı yapılan fuarda 12 danışman öğretmen rehberliğinde ve 40 öğrenci tarafından hazırlanan 20 proje sergilendi.

Fuardaki projeleri yakından inceleyen ve projeler hakkında öğrencilerden bilgi alan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kavak Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek, öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Şenlik ve Bilim Fuarı açılışına, Prof. Dr. Menek'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük, Bilim Sanayi ve Teknoloji Samsun İl Müdürü Selahattin Altunsoy, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Eyüp Ünlü, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Fuarın 3 gün açık kalacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Can Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title