Haberler

'Katran'ın Yönetmeni Ersen Denk'ten Ayşen Batıgün'e Övgüler

Güncelleme:

"Ayşen Batıgün kendisini öyle bir kaptırmıştı ki kayıttan çıkmama rağmen rol kesiyordu..."

Silver Spear Pictures'in yapımcılığını yaptığı, Yönetmenliğini Ersen Denk'in üstlendiği, başrolleri Wilma Elles (Olivia), Yağmur Tanrısevsin (Jennifer), Ayşen Batıgün (Sarah), Lucia Oskerova (Anna), Cihan Toraman (David), Arda Armando Denk (Tommy), Arda Bozkurt (Kevin), Nas Sıla Zengin (Lora), Burak Er (Alex), Göktuğ Alpaşar(Richard), Kahraman Sivri (Plumber) ve Jeyan Tözüm (Aunt Lucia) 'ün paylaştığı 'Katran' (The Tragdey) 13 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak.

Filmin yapımcısı ve yönetmeni Ersen Denk güzel oyuncu Ayşen Batıgün'e övgüler yağdırdı. Oynadığı ilk sinema filminde Sarah karakterini canlandıran Batıgün filmin yönetmen Denk'i bir hayli şaşırttı.

Başarılı yönetmen Denk "Filmde oynayan tüm oyuncular rollerini çok iyi oynarken Ayşen Batıgün beni çok şaşırttı. Hatta bir sahnede kendisini öyle bir kaptırmıştı ki ben kayıttan çıkmama rağmen o rolüne devam ediyordu." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kahraman Sivri Wilma Elles Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title