Haberler

    Kasımpaşa'ya Akhisar Darbesi: 2 - 4

    Güncelleme:

    Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 4-2 mağlup etti.

    Ligde Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada yer alan Kasımpaşa, henüz deplasman maçlarından galibiyet çıkaramayan Akhisar Belediyesi'ni konuk etti.

    Maça daha iyi başlayan konuk ekipte Bruno Mezenga, 14. dakikada Oumar Niasse'nin geliştirdiği atakta şık bir vuruş yapıp takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. Kasımpaşa ise Akhisar'a cevabını 27. dakikada verdi. Ryan Donk'un hazırladığı pozisyonda Adem Büyük kaleci ile karşı karşıya kaldı ve skora dengeyi getirmeyi başardı.

    İlk yarının beraberlikle bitmesinin ardından, ikinci yarıda 65. dakikada hızlı çıkan Akhisar'da Oumar Niasse, kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve konuk ekibi tekrar öne geçirdi. Bu golden yaklaşık iki dakika sonra ise Kenan Özer farkı ikiye çıkarmayı başardı.

    73. dakikada ise Oscar Scarione'nin asistini iyi değerlendiren Adem Büyük, Kasımpaşa adına golü buldu ve durumu 3-2'ye getirdi. Ancak maçın en etkili isimlerinden olan Oumar Niasse, 75. dakikada bir gol daha buldu ve maçın 4-2 Akhisar'ın üstünlüğü ile bitmesini sağladı.

    Akhisar aldığı bu galibiyetle puanını 25'e çıkardı, Kasımpaşa ise 31 puanda kaldı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Akhisar Belediyespor Bruno Mezenga Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title