Haberler

Kas Yapayım Derken, Kollarından Olacaktı

Güncelleme:

Vücudunu geliştirmek için sentetik dolgu denilen "synthol" kullanan 25 yaşındaki Romario Dos Santos Alves, az daha kollarından olacaktı.

Kaslı olmak için başvurduğu yöntem az daha hayatına mal olacaktı. 25 yaşındaki Romario Dos Santos Alves kollarına yağ ve alkol enjekte ederek az daha kollarını kaybedecekti.

"BENDE ALIŞKANLIK YAPTI"

Brezilya'nın Caldas Novas kentinde yaşayan ve eski bir güvenlikçi olan Alves, vücudunu geliştirmek için sentetik dolgu denilen "synthol" kullandı. Bu ilacı kullandıktan sonra bağlılık yaptığını söyleyen Alves, "Gittiğim spor salonunda bazı kaslı adamlar sayesinde bu ilacı kullanmaya başladım. Bir defa kullandıktan sonra sürekli istedim. Bende alışkanlık yaptı" dedi.

KARISI RESTİ ÇEKTİ

Çoğu zaman bu ilacın enjekte edilmesi için karısı Marisangela Marinho'dan yardım aldı. Alışkanlığın devam etmesi üzerine karısı "Ya synthol ilacını bırakacaksın ya da ben senden ayrılacağım" dediğini anlatan Alves, kendisinin de bu durumdan rahatsız olduğunu açıkladı.

"YA KOLLARINI KESECEĞİZ YA DA..."

Doktorların verdiği yanıt neredeyse Alves'in hayatını karartıyordu. Kaslardaki yağların alınması içi doktorlar kollarının kesilmesi gerektiğini söyledi. Karısının hamile olduğunu söyleyen Alves "Ne yapacağımı şaşırmıştım. Doktorlar bana, 'Ya kollarını keseceğiz ya da bu işe hemen son vereceksin' şeklinde bir öneride bulundu" dedi.

"TEMİZ KALMAYA KARARLIYIM"

İki yıldır o ilaçları almadığını söyleyen Alves, "Hâlâ profesyonel bir vücut geliştirme sporcusu olmak istiyorum. Ama kesinlikle bir daha synthol kullanmayacağım. Temiz kalmaya kararlıyım. Synthol kullanmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu etrafımdaki herkese anlatıp uyarıyorum." dedi.

İşte genç adamın hayatından kareler;





Kaynak: Haberler.Com / Spor

Giovani Dos Santos Romario Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (153)

Fatıh doganMobil-IOS:

Akp % 47 Chp % 24 Mhp % 14 Hdp % 3/1 alır..

7
56
yanıtYanıtla
kralMobil-ANDROID:

akp dususte oylar HDP ye

10
49
yanıtYanıtla
muhsinmobilWeb@haberler.com:

hdp ak partinin korkulu ruyasi tayip panikliyor

16
43
yanıtYanıtla
doktorMobil-IOS:

gönüllerin Sultan'ı HDP

13
45
yanıtYanıtla
King_58Mobil-IOS:

Akp 46% Chp 25% Mhp 14% Hdp 8% Sp 4%

38
19
yanıtYanıtla
OsmanMobil-IOS:

AKP %58 Chp %15 Mhp %10 SP % 8 Hdp% 5 Bdp% 3,5

18
38
yanıtYanıtla
muhsinmobilWeb@haberler.com:

hdp deccali devirecek destekleyelim

9
42
yanıtYanıtla
fahri:

bunlar şişirilmiş balon içi boş

41
0
yanıtYanıtla
bravoMobil-ANDROID:

akp yuzde 35 in altina dustu..son dakika

19
21
yanıtYanıtla
ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR...mobilWeb@haberler.com:

Oylar akp ye

20
17
yanıtYanıtla
Tüm 153 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title