Haberler

Kartepe Çocukları Çok Şanslı

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü ekibi tarafından, çocuklara yönelik hazırlanan Karcan Çocuk Dergisi'nin yeni sayısı "şenlik" temasıyla yola çıktı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geleceğin Kartepesini inşa ederken çocuklara yönelik birçok proje ile Kartepeli miniklerin gönüllerinde taht kurdu. Bu projelerin en önemlilerinden olan Bilgi Evleri, ilçe genelinde 17 merkezde yaklaşık 5 bin çocuğa hizmet vermesiyle dikkat çekiyor. Bilgi Evlerinde Kartepeli çocuklara ev ve okuldan sonra üçüncü bir eğitim noktası olarak rahat ders çalışma ve kişisel gelişim imkânı sunuluyor. Bilgi Evleri sayesinde sosyal ve kültürel aktivitelerle sosyalleşip ufku açılan Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri, eğitmenleriyle birlikte, merakla ve ilgiyle takip edilen, KARCAN Çocuk Dergisinin 3. sayısını hazırladı.

KARTEPE BELEDİYESİ ÇOCUK DERGİSİ DAĞITIMA HAZIR

İlçe genelindeki ilköğretim çağındaki öğrencilere hitap eden Karcan Çocuk Dergisi 44 sayfadan oluşuyor. Çocukların eğitim ve yaş seviyelerine uygun olarak, Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyelerinin katılımı ile içerik oluşturuldu. Çocukların kendi çalışmalarının yer aldığı dergide özgüvenlerinin yazılı ve görsel ifadelerine de yer verildi. Tüm ilçede ücretsiz dağıtılacak bu dergi ile öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

ZENGİN İÇERİK

Karcan Çocuk Dergisinde Karcan Hikâyeleri, Peygamber Yolunda, Nasrettin Hoca, Fotoşok, Büyüyünce Ben, Akıl Oyunları, Geri Dönüşüm, Şiir Yolculuğu, Meddah, Kavuklu ile Pişekâr, Dünyanın Yedi Harikası, Veliden Mesaj Var, İlginç Bilgiler, İlginç Hayvanlar, Kemençeyle Tanışalım, Bilmeceler – Sudoku, Kış Spor Okulları, Çağrışım Oyunu Matematik, Bilgi Evlerimizi Tanıyalım, Bizden Haberler, Sağlıklı Beslen, Büyümüşte Şef Olmuş, Söyleşi, Bilim-Deneyler, TV Süresi, İngilizce Öğren, Unutmayalım, Model Uçak gibi neşeli dakikalar yaşayacakları ve bol bilgi edinecekleri sayfalardan oluşuyor.

MUHTEŞEM BİR YOLCULUK

Karcan Çocuk Dergisi bilimi, yaşamı, sanatı ele alıyor. Çocukların okuldaki eğitimlerine katkı sağlamasının yanı sıra genel kültürlerini zenginleştiren bir içeriğe sahip olan dergi, birbirinden renkli resimlemelerin eşlik ettiği metinlerle çocukların eğlenirken öğrenmesini sağlıyor. "Kartepe'de çocuk olmak ayrıcalıktır!" diyerek yürütülen çalışmalar kapsamında oluşturulan derginin bu sayısında, muhteşem bir yolculuk çocukları bekliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Bilgi Evleri Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title