Haberler

Minik Sedanur'un Tırnaklarındaki Doku ile Katilinin DNA Örnekleri Eşleşti

Güncelleme:

Kars'ta kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.'nin DNA örnekleri eşleşti.

Kars'ta kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel cinayetiyle ilgili soruşturmada Adli Tıp raporu dosyaya girdi. Sedanur'un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.'nin DNA örnekleri eşleşti.

BİLEKLERİNDE İP İZİNE RASTLANDI

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 16 Eylül'de kaybolan Sedanur Güzel'in (9) ölü olarak bulunmasına dair soruşturmada Adli Tıp raporu dosyaya girdi. Sedanur'un tırnak arasından alınan doku ile tutuklu zanlılardan E.B.'nin DNA örneklerinin eşleştiği belirlendi. Ayrıca Sedanur'un bileklerinde ip izine de rastlandı.

Minik Sedanur'un Tırnaklarındaki Doku ile Katilinin DNA Örnekleri Eşleşti

TUTUKLU ZANLI HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Soruşturma dosyasında tutuklu üç zanlıdan biri olan A.K., ifadesinde Sedanur'u diğer iki zanlı ile birlikte öldürdüklerini itiraf etti. Diğer iki tutuklu zanlı E.B. ile H.U. ise suçlamaları kabul etmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçük Sedanur Sedanur Güzel Kars 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

koca kurt:

hani böyle canilere idam cıkıyordu AKP kene çamura yattı milleti böyle kantırıyorlar

39
6
yanıtYanıtla
MİLLET:

Adalet yok. . Bu E. B. denen yaratık adam öldürmüş 6 yıl yatıp çıkmış. Kız kaçırıp tecavüz etmiş 12 yıl ceza almış 5 yıl yatmış yarı açık cezaevinden izinli gezmeye gitmiş memleketine. 8 ay sonra da tahliye olacak. 19 yıl ceza alanı 6 yılda 12 yıl ceza alanı da 5 yılda bırakan olmayan ADAET bu minik masum Sedanur''un canına mal oldu. Araplar kız çocuklarını gömüyormuş Cahiliye devrinde, biz koskoca memleket gömdük ellerimizle Sedanur''u. Bu günah yönetenlere kanunları çıkartanlarave bize de yeter

41
0
yanıtYanıtla
ss:

YATTIĞINIZ YER CEHENNEM OLSUN GÜN YÜZÜ GÖRMEYİN İNŞALLAH

40
1
yanıtYanıtla
FRENUAR:

İDAM İSTİYORUZ TEKRARI OLMASIN. . .

38
1
yanıtYanıtla
hia:

Allah kahretsin

34
1
yanıtYanıtla
Evo20:

Ulan çocuktan ne istediniz bunları idam edin oksijen israfı yapmasınlar daha fazla!

34
1
yanıtYanıtla
Ercan YILDIRIM:

İsvicre anayasının getirdiği kanun yetersiz bize uygun değil, caydırıcı değil. Binlerce yıllık tarihi töresi ve bin yıllık islami tarihi olan Türk Milletinin öz kanunları yeniden gelmeli.

31
3
yanıtYanıtla
MÜHENDİS:

ALLAH CEZANIZI VERSİN

31
1
yanıtYanıtla
BİYOLOG:

ADALETİN HUKUGUN KÖR OLDUGU BİR ÜLKEDE BU HABERLER HEP OLUR

30
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

serefsızler ınsallah sızı cezaevınde kızgın demıre oturtrtlar

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title