Haberler

Kars - Hasta Almaya Giden Ambulans Kavşakta Otomobil ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Hasta almaya giden ambulans kavşakta otomobil ile çarpıştı: 4 yaralı Kars'ın ana caddesinde hasta almaya giden mbulans ile bir otomobil çarpıştı.

Hasta almaya giden ambulans kavşakta otomobil ile çarpıştı: 4 yaralı

Kars'ın ana caddesinde hasta almaya giden mbulans ile bir otomobil çarpıştı. Trafik kazasında ambulans şoförü, 2 hemşire ve otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle kent trafiği adeta kilitlendi.

Trafik kazası bugün akşam saatlerinde Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) caddesi ile Cumhuriyet caddesin kesiştiği Fethiye Cami yanındaki kavşakta meydana geldi. Hasta almaya siren çalarak giden 36 FR 692 plakalı ambulans, trafik ışıklarına dikkat etmezken yeşil ışıkta yoluna devam eden 06 DU 9475 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle ambulans yan yatarak sürüklenidi. Ambulans ile otomobilin hava yastıkları açılırken kazada, ambulans şoförü, 2 hemşire ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Ambulansta sıkışan hemşirelerden birini kurtarmak için sağlık görevlileri seferber oldu. Görevliler, yaralı hemşireyi ambulansın çatlayan camını tekmelerle kırarak kurtardılar. Diğer hemşire ve ambulans şoförü de vatandaşların yardımıyla çıkarıldıktan sonra kaldırıma uzatılarak ambulansın gelmesi beklendi. İtfaiye ve polis ekiplerinin de yardımıyla yaralılar ambulanslara konularak Harakani Devlet Hastanesine gönderildi.

Daha sonra da olay yerine gelen diğer bir ambulans, kazaya karışan ambulanstaki tıbbi malzemeleri araçtan aldı. Çekici de kazaya karışan her iki aracı alarak kavşağı trafiğe açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Muhtar Paşa Fethiye Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title