Haberler

Tartıştığı kardeşini öldüren ağabey, saklandığı ormanda yakalandı

Güncelleme:

Cezaevinden iki ay önce tahliye olan şahıs, tartıştığı kardeşini tabancayla başından vurarak öldürdü. Katil zanlısı, düzenlenen operasyonla bir günlük kaçış sonrası ormanda saklanırken yakalandı.

Bursa'da, cezaevinden iki ay önce tahliye olan ve tartıştığı kardeşi Ömer Faruk Narin'i (23) tabancayla başından vurarak öldüren Fatih Narin (26) bir gün sonra ormanda saklanırken yakalandı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE ÖLDÜRDÜ

Olay, dün öğle saatlerinde İnegöl ilçesi Hilmiye Mahallesi'nde meydana geldi. Adam yaralama suçundan girdiği cezaevinden 2 ay önce tahliye olan Fatih Narin ile kardeşi Ömer Faruk Narin arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fatih Narin belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla kardeşi Ömer Faruk Narin'e ateş açtı. Kurşunların başına isabet ettiği Ömer Faruk Narin, ailesi tarafından otomobille İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Ömer Faruk Narin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ORMANDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Kardeşi Ömer Faruk Narin'i vurduktan sonra olay yerinden kaçan Fatih Narin'i yakalamak için özel ekip kuran jandarma, geniş çaplı soruşturma başlattı. Şüpheli ağabeyin ormanlık alanda saklandığı bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı. Gece saatlerinde operasyon düzenleyen jandarma ekipleri Fatih Narin'i ormanlık alanda saklandığı yerde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli ağabeyin jandarma karakolundaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Jandarma İnegöl Fatih 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Adalet:

Alın size af yasası sonuna kadar yanlış bir yasa olduğu nun örneği

34
4
yanıtYanıtla
As:

Nereye kadar kaçacan

8
0
yanıtYanıtla
As:

Nereye kadar kaçan can

7
0
yanıtYanıtla
HAYDAR:

Amerika da olsa No Comment bitti

3
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Şu bursada millet ne yiyip ne içiyorsunuz arkadaş ya bütün şehir komple psikopat nasıl olur hele ki İnegöl apayrı bir cumhuriyet

1
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Her kardes kardes gibi degil. Bazilari yilan gibi sokmaya calisir . On yargili olmamak lazim her suc isleyene karsi.

0
0
yanıtYanıtla
Gökthan:

Öfkenin insanları nasıl felakete sürüklediği nin farkına varalım.her zaman.la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim.diyelim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title