Haberler

Kardeş Payı, Final Yapıyor

Güncelleme:

Son haftalarda yaptığı gün değişiklikleriyle izleyicinin tepkisini çeken Kardeş Payı dizisi, final yapma kararı aldı.

Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Kardeş Payı'ndan izleyicilerine kötü haber geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Kardeş Payı final yapma kararı aldı.

4 BÖLÜM SONRA FİNAL YAPACAK

Ntc Medyanın yapımını üstlendiği ve Star TV'de yayınlanan Kardeş Payı dizisi final kararı aldı. Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın rol aldıkları Kardeş Payı dizisi 4 bölüm sonra final yaparak ekrana veda edecek.

GÜN DEĞİŞİKLİĞİ TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Geçen sezondan beri özellikle sosyal medya izleyicisinin göz bebeği olan Kardeş Payı son haftalarda özellikle gün değişiklikleri ile izleyenlerin tepkisini çekmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kardeş Payı Star Tv Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (140)

Iyi olmusMobil-IOS:

Mal gibi diziyidi zaten hep küfürlü

10
52
yanıtYanıtla
@zr@mobilWeb@haberler.com:

İyi olmuş kendini komik zanneden üç beş şebek başka bi halt yokkk

6
52
yanıtYanıtla
yapımcı:

bu dizideki espirilere gülenlerin ya IQ sü düşük yada yaş ortalaması düşük. Bence beş para etmez bir dizi.

16
33
yanıtYanıtla
zmemobilWeb@haberler.com:

kurtlar vadisi varken kardeş payı ne ya

3
45
yanıtYanıtla
AKGENÇLİK:

Ve paralel yapının dizisi son buldu gündemi değiştirip sayın cumhurbaşkanımızı ve başbakanımızı geri plana atmaya çalısan dizinin belasını yine allah verdi ve bu günleri de gördük parelelin oyunana gelmeyin uyanık olun akıllı olun hedef 2023 inşallah

9
38
yanıtYanıtla
FatmaMobil-IOS:

Kardes payini cok seviyoruz, final yapmasin..

33
8
yanıtYanıtla
hamsi:

böyle saçma sapan dizileri izleyeceğinize aptal bir kitap okusanız daha değerli.

8
32
yanıtYanıtla
ismail:

kalite dizi bizim topluma bir gömlek büyük geldi aklınıza yüreğinize sağlık inşallah devam eder. Sizi sevmeyen paramparça olsun.

33
5
yanıtYanıtla
YorumcuMobil-IOS:

Bunların düğün dernek filmi de kötüydü

3
34
yanıtYanıtla
FbMobil-IOS:

İyi olmuşdur galiba bu adamlara komik diyene şaşarım

5
31
yanıtYanıtla
Tüm 140 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title