Haberler

Kardemir Karabükspor'da Moraller Kötü

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, son 2 haftadır mağlup oldukları için takımda morallerin iyi olmadığını belirterek, "Fakat geleceğe dair umudumuz yüksek. Bizim iyi bir takımımız var. Önümüzdeki Malatyaspor maçına iyi hazırlanacağız" dedi.

Kardemir Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, son 2 haftadır mağlup oldukları için takımda morallerin iyi olmadığını belirterek, "Fakat geleceğe dair umudumuz yüksek. Bizim iyi bir takımımız var. Önümüzdeki Malatyaspor maçına iyi hazırlanacağız" dedi.

Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde yapılan antrenmana, sakatlığı süren Serdar ile hasta olan Yatabare ve Barış katılmadı. Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, İki hafta üst üste mağlup oldukları için takımda morallerin iyi olmadığını söyledi. İyi bir takım olduklarını belirten Gül, şöyle dedi:

"Fakat geleceğe dair umudumuz yüksek. Bizim iyi bir takımımız var. Önümüzdeki Malatyaspor maçına iyi hazırlanacağız. Bu maçla birlikte son 2 haftadaki kötü gidişatı değiştirmek istiyoruz. Bunu değiştirebilecek kapasiteye ve güce sahibiz. Taraftarlarımızın endişesi olmasın. Bu takım Malatyaspor maçını kazanır. Kazandıktan sonraki maçları da galibiyet seriside yapar. Bunu yapabilecek bir gücümüz var. Takımımız geçen seneden daha iyi bir netice alacaktır. Taraftarlarını mutlu edecektir. Kimsenin şüphesi olmasın. Herkes rahat olsun. Ümitsiz olmasın. Takım gerekeni yapacaktır. Malatyaspor mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağımız bir maç. Galip gelmek istiyoruz. Bunun için de takımımız en iyi şekilde hazırlanacak. Taraftarlarımızla, şehrimizle hep birlikte kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Malatyaspor Tolga Gül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title