Haberler

    Karanlığın Elli Tonu, 10 Şubat'ta Gösterime Giriyor

    E L James'in aynı isimli romanından beyaz perdeye taşınan Fifty Shades Darker, yani Karanlığın Elli Tonu, gösterim için gün sayıyor.

    E L James'in aynı isimli romanından beyaz perdeye taşınan Fifty Shades Darker, yani Karanlığın Elli Tonu, gösterim için gün sayıyor.

    Başrollerini Dakota Johnson ve Christian Grey'in paylaştığı yapım, Fifty Shades of Grey'in devam filmi.

    2 Şubat'ta Los Angeles'ta düzenlenen filmin ilk gösteriminde oyuncular basının sorularını yanıtladı

    Filmin başrol oyuncusu Dakota Johnson şöyle konuştu:

    "İnsanları filmin içine çeken şey budur. Bu insanlar, yani Anastasia ve Christian, birbirlerini çok ciddi severler ve bazı şeylerin olmasına da izin verirler ve bu izlemek için güzel bir şey"

    Anastasia, milyoner Christian Grey ile yaşadığı ilişkisini unutmak için yoğun çaba harcamaktadır. Lakin bu beklediği kadar da kolay olmaz.

    Çift, barıştıktan sonra yeniden yeniden biraraya gelir.

    Bu arada Christian geçmişinden kalan günahları ile yüzleşmek durumunda kalırken, Anastasia da Grey'in mazide kalan ancak onu unutmamış kadınların öfkeleriyle ve kıskançlıklarıyla imtihan olacaktır.

    Bazı kişiler, bu ilişkiye rahat vermeyecektir.

    Filmdeki rolünden ötürü eleştirilmek istemeyen Eric Johnson, gerçek hayatta çok daha farklı birisi olduğunu söyledi:

    "Ben kötü bir çocuk değilim. Ben aslında kötü çocuğun tam zıddıyım. Bu rolleri sadece filmde oynadım. Kimsenin düşüp yaralanmasını dahi istemem. Kesinlikle kötü bir adam değilim. Motosikletler bile beni korkutuyor. O kadar rahat ve kötü birisi değilim"

    James Foley'in yönetimenliğini yaptığı ABD yapımı erotik romantik, dram filmi, 10 Şubat'ta ABD ile birlikte Türkiye'de de gösterime girecek.

    Auteur:

    Tags: Gepost: 07 februari 2017

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Dakota Johnson Los Angeles James Foley Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title