Haberler

Karaman'da Uçurtma Yarışması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle, Karaman'da İl İzcilik Kurulu Tarafından İzci Çocuklar Arasında Uçurtma Yarışması Düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Karaman'da İl İzcilik Kurulu tarafından izci çocuklar arasında uçurtma yarışması düzenlendi.

Karaman Mersin Karayolu üzerinde bulunan Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı'nda gerçekleşen uçurtma yarışmasına çok sayıda izci çocuk ailesiyle birlikte katıldı. Rüzgarın fazla olmaması nedeniyle yaptıkları birbirinden güzel uçurtmaları bir türlü uçurmayı başaramayan çocuklar ailelerinden yardım aldı. İl İzci Kurulu yetkilileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle stadyum dışı etkinlikler kapsamında izci çocuklar arasında uçurtma yarışması düzenlediklerini söyledi. Yarışmanın en güzel uçurtma, en güzel uçan uçurtma ve gösterişli uçurtma dallarında olmak üzere üç kategoride yapıldığını belirten yetkililer, yarışma sonunda dereceye girecek olan çocuklara çeşitli hediyelerin verileceğini de sözlerine eklediler.

(MD-FM)

18.04.2007 17:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title