Haberler

Karabulut Ailesi Çilem'in Tahliyesine İtiraz Etti(3)

'devlet BENİ ARKAMDAN VURDU'Eşi Hasan Karabulut'u tabancayla öldüren Çilem Karabulut'un 50 bin lira kefaletle tahliye edilmesine, Karabulut ailesi sert tepki gösterdi.

'devlet BENİ ARKAMDAN VURDU'

Eşi Hasan Karabulut'u tabancayla öldüren Çilem Karabulut'un 50 bin lira kefaletle tahliye edilmesine, Karabulut ailesi sert tepki gösterdi. Anne Hatun Karabulut, Çilem Karabulut'un aldığı hapis cezasına razı olduğunu belirterek, "50 bin lira kefaletle kızı tahliye ettiler. Eğer oğlum onu fuhuşa götürseydi, ben o kızı da arkama alırdım benim oğlumu vursaydı. Benim oğluma atılan iftirayı, bana atılan lekeyi devlet temizlesin. Ben de bir anneyim ciğerim yanıyor. Hem oğlumu kadın arkadan vurdu, hem devlet arkadan vurdu" dedi.

'DEVLETE 100 BİR LİRA VERELİM KARDEŞİMİZİ MEZARDAN ÇIKARSIN'

Hasan Karabulut'un ablası Ayşe Elçi ise Çilem Karabulut'un kendisini Özgecan Aslan ile bir tutmasına tepki göstererek, "O Özgecan'ın attığı tırnak olamaz. Biz fuhuş yapmadık, yaptırmadık. Eğer elinde bir kanıt varsa söylesin. Eğer devlet bunu 50 bin lira karşılığında serbest bırakıyorsa, biz de devlete 100 bin lira verelim benim kardeşimi mezardan sağ salim getirsin yanımıza bıraksın. Yüce adalete sığınıyoruz" diye konuştu.

Diğer abla Seher Bakırcı ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan yardım istediklerini söyleyerek, "Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum. Kardeşimin öcünü alsın. Adalete güvendik ama adalet bize darbe vurdu. 15 yıl ceza aldıktan sonra 50 bin lira karşılığı serbest kaldı. Bu adalet midir? Benim annem de bir anne. Eğer kadın haklarından yanaysalar annem de bir anne" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hasan Karabulut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title