Haberler

Karabük: Ak Parti Karabük Milletvekili Öğüten'in Açıklamaları

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Öğüten, kente Diş Protez ve Bakım Merkezi'nin kurulacağını söyledi.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Öğüten, kente Diş Protez ve Bakım Merkezi'nin kurulacağını söyledi.

Karabük'e Diş Protez ve Bakım Merkezi kurulmayacak diye çıkan söylentilerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Milletvekili Öğüten, "Bu tür söylentiler sizlerin olduğu gibi benimde kulağıma geldi. Nedendir, niçindir bilinmez böyle bir konunu ortaya atılması hiçte güzel bir şey değil. Karabük'e yapılacak olan her şeyin arkasındayım. Burada eksikliği büyük derecede hissedilen bu merkezin açılmasına karşı çıkmam bana ne kazandıracak ki. Kaldı ki Diş Protez ve Bakım Merkezi'nin Karabük'te kurulmasını en çok isteyen kişilerden birisi de benimdir. Bu tür söylentiler çıkartmak Karabük'e bir şey kazandırmaz. Ben hiçbir ortamda hiçbir yerde 'Karabük'e Diş Protez ve Bakım Merkezi kurulmasın' veya 'buna karşıyım' demedim. Aksine 'bu merkez Karabük'e en kısa sürede kurulmalıdır' dedim. Kurulması içinde çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi de söylüyorum, bu merkez Karabük'e kurulmalı. Zannedersem, bazı kişiler benim söylediklerimi çarpıtarak dile getiriyor" dedi.

Bu tür söylentilerin Karabük'e yapacakları hizmetleri hiçbir zaman aksatmayacağını belirten Öğüten, "Diş Protez ve Bakım Merkezi'nin kurulacağı yer konusunda 2-3 yere baktık. Uygun bir yer bulunduğunda Karabük'e bu hizmet en kısa sürede gelecektir. Böylelikle Ankara'ya gitmekte olan vatandaşlarımız, bu sağlık hizmetini de Karabük'te alacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title