Haberler

Kara saplanan tırdan 20 ton yiyecek yağmaladılar

Güncelleme:

İspanya'da yoğun kar yağışından dolayı yolda kalan tır, yağmacıların hedefi oldu. Yağmacıların aracın arka kapısını zorlayarak açmalarının ardından yaklaşık 20 ton yiyeceği çaldıkları bildirildi. Çalınan yiyecekler arasında meyve, sebze, yoğurt, tatlı ve içeceklerin olduğu açıklandı.

İspanya'nın başkenti Madrid'in Moratalaz bölgesinde yiyecek yüklü bir tırın sürücüsü, polise verdiği ifadesinde, karda mahsur kaldıktan sonra teknik yardım talebinde bulunduğunu söyledi. Sürücü, aracı terk ederek eve gitmeye karar vermesinin ardından yağmanın başladığını ifade etti.

TEHDİT EDİLMİŞ

Sürücü, ilerleyen saatlerde aracı kontrol etmek için olay yerine döndüğünü fakat hiçbir şey yapamadığını, hatta bazı yağmacılar tarafından ölümle tehdit edildiğini belirtti.

O ANLAR KAMERADA

Tırın yağmalandığı anlar ise çevrede bulunan kişiler tarafından anbean telefon ile kaydedildi.

4 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Öte yandan Filomena fırtınası ile birleşen yoğun kar yağışı İspanya'da hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre ülkenin değişik yerlerinde 4 kişi kar yağışı nedeniyle hayatını kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İspanya Madrid Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (33)

Yüksel ERZİNCAN:

Medeniyet yalanıyla avunan VAHŞİ BATI. . .

55
13
yanıtYanıtla
KARA TREN KARA SAPLANIR BELKİ HİÇ GELMEZ:

Dedi; şairin ''İnmemiştir hele Kur''an, bunu hakkıyla bilin; Ne mezarlıkta okunmak ne de fal bakmak için'' diyerek Kur''an''dan nasıl koptuğumuzu yüzümüze vurduğu, ne emniyetin ne emanetin ne de adaletin kalmadığı İslam coğrafyasında yaşayan, kendi medeniyetinin içinde bulunduğu hali görmeyip, Avrupanın medeniyetsizliğiyle avunan Müslüman. .

yanıt3
yanıt1
kadırgalı:

bizimkiler olsa soförde elbise kalmazdı

9
51
yanıtYanıtla
yalancı:

bizimkiler olsa şöförü eve davet eder tır yürüsün diye traktörle halat bağlar çekerlerdi

yanıt19
yanıt2
ekrem:

gömlek neymiş kahve çay ikram ederdi şöföre. . müsülmanlar aç değildir. . ikram eder allah rızası için. . senin tanıdığın insanalar müsülman değildir belki. .

yanıt16
yanıt1
1234:

SEN AVRUPANIN NERESİNDENDİN KARDEŞİM? ÇÜNKÜ BİZ BU COĞRAFYADA YOLDA KALMIŞA YARDIM EDERİZ.

yanıt8
yanıt4
TÜRK VATANDAŞI:

Sizinkiler!!! yapmaz ama BİZİMKİLER Sabaha kadar uğraşıp o tırı ordan çıkarırdı. . . .

yanıt18
yanıt0
trader:

Bizimkiler derken siz kimsiniz suriyeli falanmısınız çözemedim ? Fakat biz TÜRKLER olsa o mahsur kalmış şöföre yemek çay götürürdük hatta Anadoluda olsa evimize davet ederdik. Siz hangi millettensiniz gerçekten çözemedim ?

yanıt6
yanıt0
berke:

Bizimkiler olsaydı aracıda korurdu, araç sürücüsünü de korur aç açıkta bırakmazdı. siz kimlerdensiniz. sizin gibilerin yüzünden zaten bizim kötü görünmememiz.

yanıt5
yanıt0
Xc866:

Medeni avrupa!

43
13
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title