Haberler

Sözde Şifacı, Çekiç ve Kazıkla Müdahale Ettiği Bel Fıtığı Hastasını Felç Bıraktı

Güncelleme:

İstanbul'da bel fıtığı şikayetiyle 'Kara Hekim' lakaplı sözde şifacıya giden Temel Aykut isimli vatandaş, çekiç ve kazıkla uygulanan yöntem yüzünden felç kaldı.

İstanbul'da bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, ağrıları artınca komşusunun 'Kara Hekim derdine derman olur' sözüne inandı, şifacıya gitti. 'Kara Hekim' lakaplı kişi çekiç ve kazıkla uyguladığı sözde tedavi yöntemi Aykut'un felç geçirmesine sebep oldu. Aykut'un hayatını kabusa çeviren o sözde tedavi yönteminin görüntüleri dehşete düşürdü

"DERDİME DERMAN OLUR" DİYE SÖZDE ŞİFACIYA GİTTİ

Bel fıtığı şikayeti olan Temel Aykut, sigortası ve maddi imkanları olmadığı için komşusunu dinledi. Show TV'de yer alan habere göre, ağrıları artınca, 'Kara hekim derdine derman olur' diyen komşusunu dinleyip, kendince geliştirdiği sözde tedavi yöntemini uygulayan şifacıyla buluştu.

'Kara Hekim' Lakaplı Sözde Şifacı Çekiç ve Kazıkla Müdahale Ettiği Bel Fıtığı Hastasını Felç Bıraktı

ÇANTASINDAN ÇEKİÇ VE KAZIK ÇIKARDI

'Kara hekim' onu yere yatırdı önce sert bir masaj yaptı ardından da çantasından kazık ve çekiç çıkartıp o insanlık dışı sözde tedaviyi uygulamaya başladı.

TALİHSİZ ADAM ACI İÇİNDE BAĞIRMAYA BAŞLADI

Uygulama sırasında Aykut'un ağrıları şiddetlendi, durumda bir tuhaflık olduğu belliydi. Aykut, acı içinde bağırmaya başlayınca şifacı, 'Daha dur yeni başlıyoruz, fizik tedavi yapıyoruz burada' dedi.

'Kara Hekim' Lakaplı Sözde Şifacı Çekiç ve Kazıkla Müdahale Ettiği Bel Fıtığı Hastasını Felç Bıraktı

ÇEKİÇLE TAHTAYA VURUR GİBİ VURDU

Çekiçle sanki tahtaya vurur gibi vuran 'Kara Hekim' Temel Aykut'u daha da hasta etmekle kalmadı bir üstüne para aldı.

KISMİ FELÇ GEÇİRDİ

Ağrıları şiddetlenen Aykut, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumun ciddiyeti de o zaman ortaya çıktı. Temel'in damarlarında zedelenme olmuş, kısmi felç geçirmişti. Temel Aykut, 'Kara Hekim' lakaplı şifacıdan şikayetçi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (58)

işçi memmet:

kardeşim ben 6 senedir bacagıma vuran agrı yüzünden devlet hastanelerine gider gelirim ne sebebini bilip te senin rahatsızlıgın şu diyecek doktor var ne hastane hastaneye gidiyorsun işçi oldugum için it muamelesi yapıyorlar doktorlar doktor deyil malesef

13
3
yanıtYanıtla
PSIKOLOJÎ ÔĞRENCÎSÎ:

ESTAĞFURULLAH. DOKTORLARDAKÎ VÎCDANSIZLIK VE DUYARSIZLIK KONUSUNDA HAKLISINIZ. YÜCE ALLAHTAN ACÎL ŞÎFALAR DÎLÎYORUM ÎŞÇÎ MEHMET ABÎ

yanıt1
yanıt0
vay dana vay:

haketmişsin kardeş kendi kendini ye şimdi . kara cahil seni .

13
0
yanıtYanıtla
deyno:

çok iyi olmuş. . cahil kültürsüz insanamı acıcam. ah ahhh nice insanlar uzaya gidiyor biz hala yaya. . kendini geliştirmeyen insanlara ve bu kadar tıbbın teknolojinin ilerlediği bir dünyada hala bunlar varsa vay halimize. . .

9
4
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

LAN SALAK ASLINDA EN BÜYÜK SUÇ SENDE NESİNE İNANDIN BU SAHTEKARIN. ÇEK CEZANI O NE İYİ OLMUŞ. HİÇ OLASA BAŞKALARINA DERS OLSUN DA KİMSE KANMASIN BUNUN GİBİLERE VE CİNCİLERE.

9
4
yanıtYanıtla
mert:

zaten doktorlar insanı hiç bu güne kadar felç bırakmamış.

0
11
yanıtYanıtla
..:

Neyi savunuyosun sen??beyninize tükürüyüm sizin defolup gidin bu ülkeden iyice içine ettiniz pislik yaratıklar!!!!

yanıt3
yanıt0
DROGBA:

BİZİM AMCAOĞLU BU İŞİ YAPIYOR KÜREKLE ÖNCE BEYİNCİK KISMINA Bİ TANE VURUYOR SONRA HASTA CAN ÇEKİŞİRKEN SIRTINA LEVYEYLE YA HAVLE VELA DİYİP 3 KERE VURUYOR ADAM Bİ KALKIYOR ANADAN DOĞMUŞ GİBİ HİÇ BİŞEY HATIRLAMIYOR. . TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR. .

10
1
yanıtYanıtla
Islam:

Adamın suçu yok , millet du kadar abtal olmasın

8
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ARKADAŞ HANGİ DEVİRDE YAŞIYORUZ YA. MİCRONLUK AMELİYATLAR KAZMA KÜREKLERLEMİ TEDAVİ EDİLİO HALAA GÜZEL ÜLKEMDE

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title