Haberler

Kar geri dönüyor! Mart ayının ilk haftası İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda etkisini gösteren kar yağışlarının yurdu terk etmesinin ardından yeni bir soğuk hava dalgası daha geliyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre mart ayının ilk haftası Türkiye'yi etkisi altına alması beklenen soğuk hava dalgası ile İstanbul dahil çok sayıda ilde yeniden kar yağışları görülecek.

Türkiye hafta sonu itibari ile yeni bir soğuk hava dalgasının etkisi altına giriyor. Mart ayı itibari ile Karadeniz ve Doğu Karadeniz'de soğuk hava etkisini artıracak karla karışık yağmur görülecek.

2 MART'TA YURT GENELİNDE ETKİLİ OLACAK

İstanbul'da da hava sıcaklıklarının düşmesi beklenirken yer yer karla karışık yağmurlar görülecek. 2 Mart Salı itibari ile soğuk hava yurt genelinde etkili olacak.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Karadeniz kıyıları, İstanbul, Kocaeli, Yalova ve Kastamonu'nun kuzey ilçeleri ile Sinop çevrelerinin yağmurlu, Ardahan çevreleri ile Artvin'in yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU

İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara ve iç bölgelerde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda çığ oluşma tehlikesi bulunmaktadır.

İşte 5 günlük hava tahmini;

Kar geri dönüyor! Mart ayının ilk haftası İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak

Kar geri dönüyor! Mart ayının ilk haftası İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak

Kar geri dönüyor! Mart ayının ilk haftası İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak

Kar geri dönüyor! Mart ayının ilk haftası İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak

Kar geri dönüyor! Mart ayının ilk haftası İstanbul dahil birçok ilde etkili olacak

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

ibo66:

esir alan kar yagısı dıyor. bız yagsın dıye dualar edıyoruz yaganada şükür edıyoruz

92
7
yanıtYanıtla
Tonyukuk:

Yav kardeşim niye esir aldı diyorsunuz ,yağdırana şükürler olsun

76
11
yanıtYanıtla
HAMİT:

Kar yağması endişelenicek bir durum değil bilakis yaşam için faydalıdır. Eskiler ne demiş: mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır gel gör ki teknolojik değişime kazma kürek yok. O zaman yükleneceğiz DOĞALKAZIĞA!!!

52
9
yanıtYanıtla
ALLAH BEYİNİ KULLAN DİYE VERMİŞ.:

Yıl boyu tüm doğalgaz faturalarını topla. 12 ye böl. Ortalamasını al. Tüpün tanesinin kaç tl oldugunu umarım biliyorsundur. Banyo mutfak ve ısınma 3lusunu dogalgazda dusun avantajlarini dusun. Sonra bir eve en az 2 tüp dusun. Soba dusun. Sobanın pisligini dusun zahmetini dusun. DÜŞÜN DİCEMDE...

yanıt44
yanıt14
Resul resul:

Helal olsun HAMİT

yanıt13
yanıt3
HAMİT:

Rumuz Allah beynini kullan diye vermiş anlaşıldığı üzre o kısım sizde mevcut değil Avrupa doğalgazı hangi fiyatlandırmayla tüketiyor bizle bir kıyasla ondan sonra sohbete devaaaaammmmm.

yanıt1
yanıt0
Kenan:

Hamite bak be

yanıt0
yanıt0
Beyini kullan diye vermiş e cevap:

O kullandığın tüp ünde doğalgaz ında yuzde 60 ı nın vergi olduğu biliyormusun? Dünyada hangi ülke bizim kadar vergi veriyor. 20 yıldır tek başına iktidar olan parti vergi üstüne vergi getirdi. Allah akıl fikir versin.

yanıt2
yanıt0
E...:

Allah tan gelene amenna

50
3
yanıtYanıtla
Kank:

Yağmur yagabilir biraz barajlar dolsun yoksa ahvalimiz berbat gözükmektedir. Hayırlısı.

46
7
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title