Haberler

Kapaklar Köyü Dikiş Nakış Kursu Yılsonu Sergisi Açıldı

Güncelleme:

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi tarafından Kapaklar Köyünde düzenlenen dikiş nakış kurslarında eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı eserler açılan sergiyle beğeniye sunuldu.

Kapaklar Köyü İlköğretim Okulunda düzenlenen sergiye; Vali Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden, İl Milli Eğitim Müdür Vekili ve vatandaşlar katıldı.

Vali Mehmet Ufuk Erden halk eğitim merkezlerinin yılsonu sergisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Halk eğitim kursları özellikle ev hanımlarımıza büyük katkı sağlıyor. Ev hanımlarımız bu kurslar sayesinde kendilerini geliştiriyor, kendilerine olan güvenleri artıyor. Bununla birlikte hem meslek sahibi hem de gelir sahibi olan kadınlarımızın toplumumuza olan katkıları takdir topluyor. Sadece il merkezi ve ilçeler değil köylerimizde de yaşayan kadınlarımızın bu kurslara katılması, kursların açılması için talepte bulunmaları bizleri çok mutlu etmiştir. Başarılarından dolayı kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Vali Mehmet Ufuk Erden eşi Yeşim Erden kursiyerlerin sertifikalarını vermesinin ardından birlikte sergiyi gezerek kadınların ürettiği ürünleri inceledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title