Haberler

Kanlı, kefenli modifiye araç emniyeti alarma geçti

Güncelleme:

Esenyurt'ta Modifiye dükkanı sahibi Özcan Tuncer'in kanlı, kefenli modifiye aracı, polis ekiplerini harekete geçirdi. Görenleri hayrete düşüren görüntü sonrası polisler, aracı trafikten men ederken, Tuncer'e de para cezası kesti.

İstanbul Esenyurt Cumhuriyet Caddesi'nde bir aracın üzerinde kanlı kefenli cansız beden ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, Modifiye dükkanı sahibi Özcan Tuncer tarafından bir arabanın bagaj kısmının üstüne yapılan kefene saralı cansız manken modifiyesi ile karşılaştı.

TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Tuncer'in ilgi çekmek amacıyla arabanın arka rüzgarlık kısmına yerleştirdiği kanlı kefen içerisindeki cansız manken, polisler tarafından indirildi. Polis arabasına bindirilerek karakola götürülen Özcan Tuncer, para cezasına çarptırılırken, aracı ise trafikten men edildi.

"İLGİ ÇEKMEK İÇİN YAPTIM GÖREN ŞOK OLUYOR"

Aldığı ceza sonrası konuşan Özcan Tuncer, "Görenler şok oluyor tabi. Hemen telefona sarılıp fotoğraf çekmek istiyorlar. Ben bunu yurtdışı modifiye sayfalarında görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. Kendi arabama da uygulamak istedim. Yan tarafım zaten giysici orada cansız manken alarak böyle bir şey yaptım. Cansız mankene kefen giydirip üzerini de boyadım. Benim yaptığım biraz farklı oldu tabi kimse ceset taşımaz arkasında. Ama ilgi çekmek için yaptım gören şok oluyor" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

kara:

Sonra memleketimiz niçin geriye doğru gidiyor diyoruz,

66
2
yanıtYanıtla
adanalı:

adana, hindistan, bursa, esenyurt biz kardeşiz gelecek bizim elimizde

54
6
yanıtYanıtla
süleyman:

zengin yapınca adı farkındalık yaratmak oluyor alkışlanıyor fakir yapınca cezayı yiyor

22
33
yanıtYanıtla
Allah akıl fikir versin:

Bu geri zekalılar boşuna oksijen tüketiyor

43
4
yanıtYanıtla
GHJ:

NE gerizekalı aptal insanlar var. cenazesi olanı var. acı yaşayan var. kaldıki insanların pskolojisi zaten normal değil. bide böle beyinsizlerle uğraşıyoruz

41
5
yanıtYanıtla
Serdar Yalçın:

Mafyaların çetelerin el üstünde tutulduğu bir ortamda bu tür özenti haraketlerin yaşanması kaçınılmazdır

42
2
yanıtYanıtla
Fani:

Aynen. Türkiye de maganda lar çok. Bunlar ırkçı aynı zamanda. Ülkücü

yanıt4
yanıt1
asgari beyin:

asgari ücrete mecbur bırakacaksın, bak bakalım böyle bir şeye bir daha yeltenirmi.

30
11
yanıtYanıtla
smmm:

Sen acaba hangi kafayi yasıyorsun

yanıt6
yanıt9
Gerçek:

İnce olmuş

yanıt3
yanıt1
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title